Cornel Dinu critică decizia lui Negoiţă de al vinde pe Sergiu Hanca

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Sergiu Hanca a plecat de la Dinamo la KS Cracovia, în prima ligă din Polonia.

StarShinerS.ro

Mijlocașul de 26 de ani mai avea contract până în vară, dar şi-a dorit foarte mult să plece, după ce soţia sa a fost agresată de suporteri la meciul cu Astra. Şefii lui Dinamo n-au avut pretenţii mari şi au fost de acord să-l lase să plece pentru doar 60.000 de euro.

Legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu, a criticat cedarea lui Hanca în Polonia și consideră că Ionuț Negoiță nu ar fi trebuit să-l transfere pe fotbalist la MKS Cracovia.

”E hilar, bizar, nu poţi să dai un jucător cum e Hanca cu 60.000 sau 70.000 pe undeva. Sigur, nu e mare găselniţă Hanca, dar mergem din lac în puţ. Ne debarasăm de toţi şi în special de jucătorii tineri, în care eu cred, dacă îi pregăteşti. Vinovaţi nu sunt cei care au propus nişte vânzări, cum nu sunt nici acum, sunt cei care lasă impresia sau realmente hotărăsc în numele lui Dinamo şi astfel se distruge Dinamo”, a declarat Cornel Dinu.

neer.ro

Fostul nostru fotbalis, a făcut o scurtă radiografie a perioadei petrecute la Dinamo, în care a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în toate competițiile.

„Dacă stau să fac o recapitulare, cred că au fost mai multe momente bune decât momente rele la Dinamo. Am avut şase luni de adaptare, colegii m-au primit bine, am avut şi rezultate cu Mircea Rednic atunci (n.r – în sezonul 2015-2016) Păcat că am pierdut acea finală de Cupă a României (n.r – la penașty-uri în fața CFR-ului) şi după aceea a urmat o perioadă fantastică, un an şi jumătate în care am fost sus din punct de vedere fotbalistic.

După aceea, randamentul meu nu a mai fost la fel, pentru că nici randamentul echipei nu a fost la fel de bun. Atât timp cât echipa a jucat bine şi eu am jucat bine”, a spus Hanca.

  • Dinamo s-a despărțit în această iarnă de Sergiu Hanca, Mihai Popescu și Andrei Tîrcoveanu, care au fost transferați definitiv, dar și de tinerii Vlad Olteanu, Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu, toți împrumutați în liga secundă. În plus, lui Sergiu Popovici i-a fost reziliat contractul.
Reclame