Ionel Dănciulescu, reacție dură după CFR Cluj – Dinamo: “Au arătat jalnic”

CFR Cluj a primit vizita lui Dinamo în penultima etapă a sezonului regular. Formația din Gruia s-a impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol al lui Bilel Omrani în minutul 80. ”Câinii” au suferit două eliminări, după ce Anton şi Bejan au fost eliminaţi în minutele 31 şi 37 respectiv, amândoi încasând câte două cartonaşe galbene.

Fostul jucător și oficial al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a criticat dur jocul CFR-ului, despre care spune că nu mai are forță în acest moment. Pentru CFR Cluj a fost primul meci de la umilința cu FCSB, scor 0-3.

“O victorie nemeritată din punctul meu de vedere. Dinamo a arătat bine, cât poate să arate o echipă cu doi oameni mai puțini.

CFR a arătat jalnic, nu arată ca o echipă ce se poate bate la campionat, în acest moment. Este o echipă fără vlagă, anostă, cu multe greșeli neforțate din partea jucătorilor valoroși.

Au arătat jalnic în seara asta, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă Dinamo ar mai fi avut un jucător pe teren. Dinamo pierde un meci în care a fost dezavantajată clar de arbitru. CFR mi s-a părut fără forță”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport.

Prima repriză a fost marcată de cele două cartonașe roșii arătate de Marcel Bîrsan dinamoviștilor Paul Anton și Florin Bejan, amândoi fiind trimiși la vestiare pentru cumul de cartonașe galbene în decurs de un minut. Potrivit fostului mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, eliminările reprezintă greșeli de arbitraj!

CFR și-a impus cu greu jocul. Chiar dacă „feroviarii” au lovit de două ori bara în prima repriză, prin Camora (‘9) și Debeljuh (’27).

Nici repriza a doua CFR- ul nu a speriat „haita”, iar defensiva noastră a cedat. Însă inevitabilul s-a produs. Păun a luat o acțiune pe cont propriu în flancul stâng, a pătruns în careu pe lângă Răuță, i-a pasat în careul mic lui Billel Omrani, iar francezul a împins mingea în plasă din apropiere, în ciuda opoziției lui Grigore.

  • În ultima rundă, dinamoviștii vor evolua, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Lasă un răspuns