AVANCRONICĂ | Viitorul Constanța – Dinamo București

Viitorul primește vizita lui Dinamo, de la 18:30, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colțescu.

Viitorul a obținut o victorie extrem de importantă în deplasarea de la Iași și a ajuns la un singur punct de primul loc care asigură salvarea. Dobrogenii au beneficiat de două penalty-uri în prima repriză, pe care Ciobanu le-a transformat și a ajuns la nouă goluri în acest sezon. Jo a închis tabela cu un gol în minutele de prelungire. Este o victorie de moral pentru elevii lui Cătălin Anghel, care aveau un singur succes în precedentele nouă partide. Artean a revenit în linia de mijloc și a adus mai mult echilibru acesteia, iar Boboc a continua să joace inter, unde a avut o evoluție destul de bună. Nu sunt probleme de lot, de aceea am putea vedea același 11 din meciul cu Iași. Este o partidă extrem de importantă pentru gazde, care pot ieși din zona locurilor de baraj cu o victorie. Pe teren propriu, Viitorul are doar trei victorii în 2021.

Echipa noastră, a pus capăt unei serii de 13 meciuri fără victorie în campionat și s-a impus cu 2-0 pe teren propriu cu Voluntari. Alb-roșiii au marcat în ultimul sfert de oră prin Bejan și Nemec, dar ceea ce dă speranțe suporterilor este jocul ceva mai bun. Fabbrini a intrat bine după pauză și a revitalizat jocul, astfel că ar putea fi titular la Ovidiu. Dusan Uhrin a trecut la un sistem cu trei fundași centrali, sistem pe care-l va păstra și acum. Dinamo are cinci înfrângeri și două egaluri în ultimele șapte deplasări, ultima victorie în deplasare fiind cea cu UTA de la sfârșitul lui ianuarie.

ECHIPE PROBABILE

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevic, Pedroso – Matei, Artean, Boboc – Ganea, Tsoumou, Ciobanu;

DINAMO: Eșanu – Beja, Puljic, ALbentosa – Sorescu, Anton, Răuță, Gol, Filip – Nemec, Fabbrini.

Lasă un răspuns