„A fost o perioadă tensionată”. Cătălin Itu exlică rezultatele dezamagitoare de la Dinamo

Dinamo a fost învinsă în ultimul meci al etapei cu numărul a Ligii 1, 0-2, de Farul Constanța și Cătălin Itu, fotbalistul împrumutat de CFR Cluj la Dinamo, a vorbit și el după înfrângerea cu Farul.

Mijlocașul are încredere că după vacanță lucrurile pot arăta mai bine pentru „câini”.

„Suntem supărați, triști. Nu știm ce să facem ca să ieșim din starea asta. Sper că după pauză să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare. Starea de spirit nu este tocmai bună, am pierdut. Au fost câteva meciuri bunicile, dar majoritatea nu prea au fost.

A fost o perioadă foarte tensionată, sperăm ca vacanța să schimbe lucrurile. Da, am încredere că putem să scoatem clubul din situația asta. Suntem destui care am demonstrat în trecut că avem valoare”, a spus Cătălin Itu la finalul partidei.

Mircea Rednic, mesaj clar pentru conducerea din Ștefan cel Mare

”Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri (n.r. Pinto și Grigore), azi unul (n.r. Ehmann), la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați.

Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin. După ianuarie, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor.

Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă!

Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit”, a mai spus ”Puriul” la finalul mecilui.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo încheie anul 2021 pe locul 15, poziție retrogradabilă, în timp ce Farul Constanța a urcat în zona play-off-ului, pe locul 6.

Lasă un răspuns