Iuliu Mureșan: ”Nu m-am înscris în programul DDB”. Care este scuza sa

Flavius Stoican a fost numit pe data de 21 decembrie ca fiind noul antrenor al celor de la Dinamo. El l-a înlocuit pe Mircea Rednic, “Puriul” fiind demis la o zi după ultimul meci din 2021, pierdut deechipa noastră cu 0-2 în fața celor de la Farul.

Demiterea lui Mircea Rednic a stârnit un adevărat război în rândul suporterilor dinamoviști. Iuliu Mureșan, cel care și-a asumat îndepărtarea antrenorului, și-a atras oprobriul fanilor.

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, a fost întrebat dacă s-a înscris în programul socios DDB după ce a ajuns în Ștefan cel Mare. Acesta a recunoscut că nu a făcut-o, deși nu a găsit un motiv clar pentru alegerea sa și cu toate acestea, el salută eforturile fanilor.

”Nu m-am înscris în programul DDB, este adevărat. M-am gândit să mă înscriu, nici nu știu din ce motive nu am făcut-o. Acum, dacă aș face-o, s-ar zice că a fost sub presiune. Nu știu dacă asta e cea mai importantă problemă.

Oricum, respect foarte mult ce fac. E un program socios care există și în Spania, în Portugalia. Dacă s-ar extinde, ar face foarte bine fotbalului românesc”, a declarat Mureșan.

Mesajul PCH pentru Iuliu Mureșan și Flavius Stoican

“Cerem respect!

În atenţia domnilor Mureşan şi Stoican! Vă rugăm, nu ne confundaţi! Nici pe noi cu suporterii altor echipe la care aţi activat în trecut, nici pe Dinamoc cu alte cluburi de rând.

A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut şi nici auzit de vreun suporter. În fotbalul mare un astfel de comportament este de neconceput! Spre exemplu, Xavi a semnat cu Barcelona şi în maxim 30 de minute era în conferinţa de presa pentru a-şi anunţa intenţiile. Pentru că asta înseamnă respect pentru suporteri. Nici Xavi şi nici preşedintele clubului nu se comportă cu Barcelona de parcă ar fi propria lor jucărie.

Faptul că la Dinamo de mai bine de o săptămână se tace ni se pare un lucru de prost augur. Iar dacă nu aveţi un minim de respect pentru suporterul dinamovist, să dialogaţi cu el, să vă prezentaţi pe voi şi ideile voastre, atunci Asociaţia “Peluza Cătălin Hîldan”, în calitate de acţionar al lui Dinamo vă somează public să o faceţi!

Ni se pare inadmisibil ca de mai bine de o săptămână presa să chinuie suporterul dinamovist cu ştiri de tipul: „Pleacă Filip şi Matei”, „Filip şi Matei revin la echipă”, „Iliev a fost dat afară”, „Iliev revine”, „Dinamo nu îşi permite un cantonament în pauza de iarnă”, „Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare cu un jucător dat afară de la UTA”. Şi toate astea în timp ce oamenii de la Dinamo tac.

Considerăm firesc să trataţi Dinamo ca pe un club mare, iar pe suporterii săi, în consecinţă. Aşadar, comunicaţi domnilor! Spuneţi-i suporterului dinamovist ce viziune aveţi, ce planuri, şi cum vreţi să le duceţi la îndeplinire. Nu ne puneţi în faţa faptului împlinit sperând că nu vom avea reacţie! Nu ne trataţi ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iaşi. Nu luaţi acest mesaj ca pe o ameninţare, ci ca pe o invitaţie la normalitate într-un club mare!

P.S.: Flavius, vorbele alea cu mâncatul de jar, cu omul care sfinţeşte locul etc., sunt pentru suporterii Viitorului, Pandurii”, este mesajul PCH, postat pe Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s