MERCATO 2022 | Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri

Dinamo face orice pentru a evita retrogradarea în acest sezon. Echipa pregătită de Flavius Stoican se întăreşte. După ce Dinamo a anunțat în această după-amiază încă două transferuri temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, Iuliu Mureșan (67 de ani) a anunțat că mai dorește să mai acopere două poziții și să aducă, în acest sens, un mijlocaș și un atacant.

„Au venit 3 jucători de la CFR. Cristiano Figueiredo, care se antrenează deja de câteva zile cu noi. Cu Jonathan Rodriguez am semnat aseară și a mai venit un atacant sârb, Celar, care nu a jucat, dar are calități, și sper să ne ajute. Cu ceilalți mai sunt discuții. Ar putea să mai vină un atacant și un mijlocaș.

Nu îngreunează situația financiară, pentru că au plecat jucători care aveau salarii măricele. Cei care au venit au salarii mai mici sau la același nivel, deci nu am depășit. Foarte mulți jucători au fost folosiți la Dinamo în acest sezon, asta dovedește o instabilitate.

S-au schimbat și antrenorii și fiecare are ideile lui. Am jucat cu tineri în startul sezonului, după care am cules ce am putut în ultimele 4 zile din perioada de transferuri din vară. A venit și Mircea Rednic cu 6 jucători, după care pe 5 dintre ei tot el i-a pus pe lista de transferuri. A trebuit să schimbăm, pentru că vedeți care e situația din clasament”, a spus Iuliu Mureșan pentru un trust de presă.

Steliano Filip și Plamen Iliev, OUT de la Dinamo!

Steliano Filip a transmis prin toate căile posibile că nu mai vrea să rămână la Dinamo. A dat vina pe amenințările primite din partea ultrașilor. Același motiv ar sta și în spatele deciziei lui Plamen Iliev de a părăsi echipa. Iuliu Mureșan a lămurit astăzi situațiile lui Filip și Iliev.

”Nu s-a schimbat situația lui Filip. El nu mai vrea să joace la Dinamo. Nici Iliev nu mai vrea. E foarte greu să îi lăsăm liberi. Au experiență, sunt cotați cu o anumită valoare. Nu putem să îi lăsăm chiar așa, liberi. Vedem. Sunt lucruri la care se lucrează, negocieri.

Eu, personal, le-aș da drumul. Nu mai vor să rămână, e clar. Ei vor renunța la niște bani și probabil le vom da drumul. E o chestiune de două zile”, a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj) și Dusan Cellar (CFR Cluj) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber) și Răzvan Popa (liber).

2 gânduri despre &8222;MERCATO 2022 | Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri&8221;

Lasă un răspuns