Ronaldo Deaconu, dorit de DDB la Dinamo! De ce a căzut mutarea

Ronaldo Deaconu, ajuns la 24 de ani a avut mai multe oferte de la cluburi din străinătate sau din Liga 1, printre care şi Dinamo. Mutarea nu s-a concretizat, iar jucătorul român de profil ofensiv a dezvăluit că a fost contactat de DDB, în vederea unei eventuale veniri la Dinamo.

Gaz Metan Mediaş, fosta sa echipă, are grave probleme financiare, astfel că nu a putut să-i păstreze în cadrul lotului pe cei mai importanţi jucători, inclusiv pe Ronaldo Deaconu. Acesta şi-a încheiat socotelile cu formaţia ardeleană şi a devenit liber de contract.

”Acum câțiva ani am fost foarte aproape de a semna cu Dinamo, de doua ori. Chiar azi m-a sunat cineva din DDB, să îmi ia pusul. Din păcate, nu e timingul foarte bun, nu pot să dau cu piciorul.

(dacă primea telefonul săptămâna trecută – n.r.). Sincer, nu știu, nu știu ce aș fi făcut. Eu, împreună cu familia și cu staff-ul meu am zis că aș activa la o singură echipă, care mi se potrivea foarte bine.

L-am sunat azi (pe Flavius Stoican – n.r.) cu o problemă și nu mi-a răspuns. Dacă aude, poate îmi întoarce și mie telefonul”, a dezvăluit mijlocașul.

Ronaldo Deaconu spune că este aproape decis asupra viitorului carierei lui. 99 la sută va semna miercuri. Mijlocașul a refuzat să ofere detalii despre destinația lui.

”O să aflați în curând, mâine. Va fi de afară, nu din țară. Dacă nu a ieșit cu Farul, nu vreau să intru în detalii.

Eu am avut două criterii pentru care aș fi plecat afară. Ori culoarul fotbalistic, ori o ofertă foarte bună. Cum a fost și oferta din Germania. Le-am zis nici nu contează cât, merg.

Aici am mai mult oferta financiară. Dar poate fi și culoarul fotbalistic. Nu pot să spun unde merg.

Sunt șanse foarte mari, cred că 99,9 la sută. Când mă uit în România, prețul benzinei a crescut, prețul curentului a crescut, al gazului a crescut, numai banii din fotbal au scăzut. Și în Europa, și în lume, cred că au scăzut cu 40 la sută contractele. Pandemia a lovit fotbalul foarte tare”, a mai spus Deaconu la Playsport Live.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s