Steliano Filip, prima reacție după revenirea în prima echipă: ”Nu ne-a ieșit”

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu Sepsi OSK, scor 1-3, în etapa 29 din Liga 1, după ce în ultimele trei runde reușise să producă surpriza și să se distanțeze de Gaz Metan și Academica Clinceni, ultimele două clasate în Liga 1.

Steliano Filip a jucat din nou pentru Dinamo, după o pauză de mai bine de două luni. Fundașul a intrat în conflict cu clubul și nu a vrut să mai rămână în Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, Filip nu și-a pierdut speranța și le promite suporterilor că o să salveze echipa.

Acesta a vorbit, la finalul partidei cu Sepsi OSK, despre jocul echipei antrenate de Flavius Stoican și le-a transmis suporterilor că vor face tot posibilul ca să salveze echipa de la retrogradare.

”Mă bucur că am revenit și am jucat. Nu ne-a ieșit ceea ce ne-am dorit. Am făcut o primă repriză foarte bună, am avut doar o greșeală la golul lor. Nu am reușit să jucăm la fel și în repriza a doua și am fost taxați.

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost. M-am plictisit și eu să aud că Steliano Filip pleacă. Rămân aici și sper să salvăm echipa. Să nu uităm prin ce perioadă trece Dinamo, e clar că nu este un loc plăcut, nu ne face cinste. Important e finalul. Acum e o diferență de puncte, dar o să vedem la final. Sezonul trecut a fost mai greu, iar în anul acesta o să salvăm echipa”, a spus Steliano Filip după Dinamo – Sepsi OSK, scor 1-3.

Dinamo a pus capăt unei serii de meciuri fără înfrângere

Dinamo s-a oprit la trei meciuri fără înfrângere. Echipa noastră au fost învinși de Sepsi, acasă, scor 1-3. Situația se complică din nou pentru echipa lui Flavius Stoican.

Sepsi a deschis scorul în minutul 11, prin Marius Ștefănescu, din penalty. Patriche a fost vinovat pentru lovitura de pedeapsă, pentru un fault stupid în careu după ce a pierdut o minge.

Dinamo a egalat înainte de pauză, prin același Patriche, care și-a mai șters din păcate. Și echipa lui Stoican a beneficiat de un penalty, pe care Torje însă l-a ratat. Din fericire pentru echipa noastră, mingea a ajuns la Rodriguez, care i-a centrat ideal lui Patriche, iar fundașul lui Dinamo a înscris.

Lasă un răspuns