Video I Dusan Uhrin, înaintea debutului în play-out: ”Nu există vreo favorită” + Mesaj pentru dinamoviști

Rapid și Dinamo se înfruntă duminică, de la ora 20:30, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1.

Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a revenit în această săptămână la Dinamo, unde i-a luat locul pe banca tehnică lui Flavius Stoican (45 de ani).

Dusan Uhrin jr. a condus antrenamentele „câinilor” în ultimele 3 zile, iar astăzi, în conferința de presă organizată înaintea derby-ului cu Rapid, de duminică, antrenorul ceh a vorbit despre situația grea în care se regăsește clubul și a prefațat partida cu giuleștenii.

”Nu știu dacă există vreo favorită, poate Rapid pentru că e în fața noastră. Vom vedea ce va fi. Depinde și de mult. Avem probleme cu accidentările.

Sunt din nou aici, iar de fiecare dată când vin, Dinamo are probleme. Încerc mereu să fac tot ce pot pentru a salva Dinamo. Mereu când am fost aici a fost greu. mereu am avut probleme. Acum vin din nou într-o situație dificilă și voi încerca să fac tot ce pot.

Față de ultimul mandat sunt jucători noi, au fost multe schimbări. Nu știu câți jucători au jucat la Dinamo în acest sezon la Dinamo. 51? O cifră interesantă.

Le spun fanilor că voi face tot ce ține de mine pentru a salva Dinamo. Dată trecută eram aproape de retrogradare, am fost pe loc de baraj, dar am scăpat și am salvat clubul. Acum e din nou la fel. Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar sper să ne salvăm direct. Și la baraj va fi greu, vom juca împotriva unei echipe puternice din Liga 2.

Am nevoie de timp pentru a îmbunătăți echipa, dar nu am timp. Trebuie să fac tot ce pot în scurt timp. Le transmit anilor că voi da totul pentru a salva echipa. Trebuie să îmbunătățim multe aspecte. Nu marcăm mult, primim multe goluri. Avem mult de lucru, sunt multe probleme”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.

Dusan Uhrin, cinci absențe înaintea duelului cu Rapid

Cinci fotbaliști importanți are Dinamo în acest moment, care nu vor face parte din lot pentru meciul de peste două zile cu Rapid.

  • Răzvan Patriche (35 de ani)
  • Mirko Ivanovski (32 de ani)
  • Cosmin Matei (30 de ani)
  • Alexandru Răuță (29 de ani)
  • Antoni Ivanov (26 de ani)

*au probleme medicale și nu pot reintra în programul echipei

Cu doar o zi înainte de primul meci în al treilea mandat la Dinamo, Uhrin a anunțat că va semna semnat noul acord cu echipa noastră, după mai multe runde dure de negocieri.

  • Uhrin i-a mai pregătit pe ”câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea liderilor din DDB.

2 gânduri despre &8222;Video I Dusan Uhrin, înaintea debutului în play-out: ”Nu există vreo favorită” + Mesaj pentru dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s