Autocarul s-a întors acasă

Suporterii dinamoviști au remercat faptul că Dinamo circula cu un autocar fără însemnele clubului.

Autocarul nu a aparținut în niciun moment clubului Dinamo. La scurt timp după ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni în cadrul SC Dinamo 1948 SA, Ionuț Negoiță a trecut autocarul, pe care vechii acționari l-au achiziționat din Germania, cu peste 400.000 de euro, în actele uneia dintre firmele sale.

Jucătorii dinamoviști au fost aduși la stadion, sau au mers în deplasări, cu un alt autocar, închiriat de la firma Tarsim. S-a crezut că vechiul autocar s-a stricat, însă, în spatele acestui amănunt, se află o chestiune de costuri. În aceste condiții, administratorul judiciar a găsit o înțelegere mai bună din punct de vedere financiar.

Așa cum ne-am obișnuit, tot suporterii dinamoviști au ”recuperat” autocarul, iar UNUL DINTRE NOI, pe numele său, Claudiu Ciolan a cumpărat de la Ionuț Negoiță vechiul nostru autocar. Anunțul a fost făcut de către conducerea programului socios ”Doar Dinamo București”.

”AUTOCARUL S-A ÎNTORS ACASĂ

Încă o ducem greu, atât sportiv cât și financiar. Dar mai apare câte o veste care ne dă speranță. Nu ca și cum ne-am fi îmbogățit cu un autocar, ci cu ceva mai mult de atât, pentru că cei mai bogați suntem când avem oameni care pun suflet pentru Dinamo.

Vechiul nostru autocar e o parte din sufletul lui Dinamo. Gestul câinelui Claudiu Ciolan, de a cumpăra autocarul de la Negoiță este lăudabil. Un element care ține de identitatea clubului, un obiect de care ne leagă amintiri ale zilelor bune și ale zilelor de luptă pentru supraviețuire, când miile de suporteri interziși pe stadion ieșeau în Barbu Văcărescu să întâmpine și să încurajeze echipa.

Pe cât e de nobil gestul lui Claudiu, pe atât e de josnică fapta lui Negoiță, care ne lăsase fără autocare, la fel cum a încercat să ne lase și fără club, prin vânzarea acestuia către grupul infracțional organizat în jurul lui Cortacero.

Claudiu Ciolan este și sponsor al echipei prin intermediul clinicii sale ”Smile Center”. Oamenii care ajută Dinamo merită să fie menționați. La fel cum câini ca dl Iuhasz sau Tata Nițu merită să fie apreciați pentru cât au sacrificat pentru a ține Dinamo în viață.

Îi așteptăm alături pe toți oamenii de afaceri care iubesc Dinamo! Avem nevoie de ei, de implicarea lor.

Dar până la ei, e nevoie și de gestul nostru simbolic de a cumpăra câteva bilete virtuale. Așa a supraviețuit Dinamo până acum.

Haideți s-o facem, ca în vremurile bune! ”, este comunicatul suporterilor dinamoviști.

INTRĂ AICI: Sustine Programul DDB in deplasare – 01-02 apr 2022

CITESTE SI:

Hulit în Ștefan cel Mare, Mureșan se dă cu rivalii: ”Îl cunosc de mulți ani, e unul dintre cei mai buni”

Avancronică I Chindia Târgoviște – Dinamo București

Iuliu Mureșan, una zice alta face. Din nou

2 gânduri despre &8222;Autocarul s-a întors acasă&8221;

  1. In women, the study suggested that wine may play a role in reducing the risk associated with smoking since in women, the risk of these cancers was higher among abstaining smokers than among those who both smoked and drank alcohol lasix for hypertension These data are in agreement with the previous published data on the activity of the 5 endothelial enhancer element of SCL

Lasă un răspuns