Iuliu Mureșan, una zice alta face. Din nou

Dinamo are parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului. Ajunși pe locul 8 în clasamentul din play-out-ul Ligii 1.

Situația în Liga I este una tot mai clară pentru echipa noastră și ceea ce speram să nu se întâmple la un moment dat, va avea loc cel mai probabil. Cu 7 etape rămase de disputat în play-out-ul Ligii I, Dinamo ocupa locul 8, diferența de puncte față de echipele aflate în fața noastră, chiar și echipa de pe locul 7, fiind una foarte mare, greu spre imposibil de recuperat într-un timp atât de scurt, mai ales că nici jocul nu ne oferă mari speranțe. Dinamo are o singură victorie în 2022 și trei rezultate de egalitate. Așadar, cel mai probabil scenariu este să întâlnim a treia clasată din liga secundă.

Am ajuns în această situație și prin prisma administrației deficitară a echipei noastre. Pe lângă schimbările dese de antrenori, Dinamo a intrat în istoria Ligii 1 ca fiind echipa care a utilizat cei mai mulți jucători într-un singur sezon, mai exact 53 de fotbaliști.

Iuliu Mureșa este contestat în continuare de către suporteri dinamoviști. În plus, a avut și contre cu liderii DDB. Din cauza situației antrenorilor Mircea Rednic, respectiv Flavius Stoican, dar și a transferurilor.

Administratorul special al lui Dinamo, a părut în multe rânduri pregătit să părăsească echipa, însă, în cele din urmă, a decis să rămână. Acesta a transmis că nici nu se mai gândește la plecare, deși în urmă cu câteva săptămâni transmitea că va ”trage linie” și va lua o decizie la finalul sezonului.

Mureșan recunoaște că ultima perioadă a fost foarte dificilă și anunță că mai are contract cu Dinamo pentru încă 3 ani.

”Nu mă gândesc la plecare. Mi-aș dori să înceapă să meargă echipa, să se termine cu accidentările, pentru că avem cinci-șase jucători care vor intra de săptămâna viitoare cu echipa și vor putea juca, să intre treptat, de la meciul următor.

De când sunt la Dinamo am pierdut meciuri câte n-am pierdut în 15 ani de fotbal, dar cred că vom ieși din această stare. E greu să scăpăm de baraj, mai ales că nu depindem de noi. Ar fi foarte greu ca noi să câștigăm tot și ceilalți să se încurce.

Am recuperat și autocarul echipei. Unul dintre sponsori, care este un mare susținător al echipei, a făcut acest gest și a închiriat autocarul. Îl vom avea la dispoziție începând cu meciul următor”, a spus Iuliu Mureșan la Digi Sport Special.

Partida Chindia Târgoviște – Dinamo București, din etapa a 3-a, din play-out se va disputa astăzi, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul ”Ilie Oană”.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Chindia

PREȚURILE BILETELOR:

  • TRIBUNA 0: 30 lei
  • TRIBUNA 1 EST: 20 lei
  • SECTOR OASPEȚI: 20 lei
Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Noi informații privind construcția noului stadion Dinamo. Cât timp va dura demolarea

Dinamo lasă Săftica și planifică construirea unei noi baze sportive

Motivul pentru care Desire Azankpo nu este apt de joc

Un gând despre &8222;Iuliu Mureșan, una zice alta face. Din nou&8221;

Lasă un răspuns