Florin Răducioiu, anunță pe ce stadion se va muta Dinamo după demolarea arenei din Ştefan cel Mare

Dinamo va avea un stadion nou, chiar în locul actualei arene din Ștefan cel Mare. Demolarea actualului stadion ar urma să înceapă după finalul acestui sezon.

Așadar, echipa noastră va trebui să se mute în sezonul viitor după ce stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi dărâmat pentru a lăsa locul noii arene.

Florin Răducioiu, oficialul lui Dinamo, a anunţat ce variante de stadion sunt luate în calcul de conducere pentru a juca meciurile de pe teren propriu în sezonul viitor.

„Avem două opţiuni, vom vedea, poate Volunatri pentru că mergem acolo, dar nu avem nimic hotărât. Suntem în discuţii. Vrem cât mai aproape de Bucureşti. Dinamo se va dărâma, poate Voluntari, momentăm, după care vom vedea, poate Arcul de Triumf, deşi nu cred acolo”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

„Marele blond” s-a declarat indignat de situaţia în care se află stadionul Arcul de Triumf, construit, gata de utilizat, dar dat în folosinţă doar pentru rugby şi pentru Federaţia Română de Fotbal, gazdă a meciurilor echipelor naţionale de tineret şi de fotbal feminin.

„Este incredibil ce se întâmplă, sunt construite de stat şi ar trebui să fie folosite de rugby, fotbal… Dar e inadmisibil ca asemenea lucruri să se întâmple”, a mai declarat Florin Răducioiu.

CITESTE SI:

”Fălcosul” îl contestă pe Dorin Șerdean: ”E legal așa ceva?”

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Clinceni. Vezi programul caselor de bilete

Dinamo cu banii la zi! Noi detalii oferite de administratorul clubului

2 gânduri despre &8222;Florin Răducioiu, anunță pe ce stadion se va muta Dinamo după demolarea arenei din Ştefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s