Steliano Filip, detașat după victoria la scor a lui Dinamo

Dinamo s-a impus pe teren propriu, scor 5-1, împotriva Academicii Clinceni, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul șapte din play-out-ul Ligii 1.

La finalul jocului de sâmbătă, Steliano Filip, care a oferit două assist-uri, a tras primele concluzii. Căpitanul lui Dinamo s-a arătat mulțumit pentru rezultatul obținut și a vorbit despre faza din minutul 37, atunci când Academica Clinceni a rămas în inferioritate numerică.

”Am obținut ce trebuia. (n.r. despre faza care a dus la eliminarea lui Rufati) A trecut prin fața mea, l-am călcat, i-am și spus arbitrului că l-am atins, de ce să mint? Nu am înțeles reacția lui, m-a lovit. Că a făcut-o încet sau tare, am obținut ce trebuia să obțin. Mi-a părut rău, dar ce să facem, așa este la fotbal.

Un rezultat bun, meci bun pentru noi. Ne-am dorit victoria, să ne facem jocul și să pregătim ușor-ușor barajul. Când nu dai gol, jocul se poate schimba. Chiar dacă a fost 0-0, am dominat prima repriză, am avut câteva ocazii foarte clare. Am vorbit la pauză, ținând cont de superioritatea numerică, trebuia să câștigăm”, a precizat Steliano Filip la finalul meciului.

Reacția lui Vlad Morar, după hat-trick-ul cu Academica Clinceni

Vlad Morar (28 de ani), a comentat meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni, scor final 5-1. Atacantul a dat dovadă de fair-play la declarații, admițând că golul de 5-0 nu i-a aparținut.

Autorul unei „duble” rapide, minutele 76 și 78, Morar a părut să reușească hat-trick-ul în minutul 86. Cu toate acestea el credită reușita lui Segbe Azankpo, aflat lângă Morar în momentul finalizării.

”A fost un meci frumos, cu multe goluri. Cel mai important e că am obținut cele trei puncte. Am controlat jocul în prima repriză, chiar dacă nu am marcat.

Mai avem două jocuri grele și trebuie să ne pregătim pentru meciurile de baraj. La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick. Am dat doar două goluri”, a declarat Morar după meci.

@doar_dinamo_official

Dinamo dă de pământ cu Academica Clinceni 5-1

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official
Dusan Uhrin după victoria la scor contra Academicii Clinceni

”Au luat cartonaş roşu. Noi am jucat bine de la început. Nu să spun că jucătorii nu au vrut să joace. Sunt mulţumit. Le-am spus felul în care jucăm. Trebuie să pasăm mai mult în ultima treime, au făcut asta şi a fost ok. E pregătire pentru baraj.

Toată lumea lucrează bine la antrenament. Să vedem săptămâna viitoare contra lui FC Botoşani, va fi altă echipă. Sunt importante ultimele două meciuri. Cred că la baraj vor fi şanse 50-50. Atmosfera e bună. Trebuie să aşteptăm barajul. E foarte dificil acum”, a spus Uhrin, la finalul meciului.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO (Vineri, 6 mai, ora 20:30)
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Video I Dinamo dă de pământ cu Academica Clinceni, după tripla lui Vlad Morar

Foto I Iuliu Mureșan s-a hotărât!

Erik Lincar nu se teme de un eventual baraj cu Dinamo: ”Apar în fiecare zi probleme”

3 gânduri despre &8222;Steliano Filip, detașat după victoria la scor a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns