Video I Reacția lui Vlad Morar, după hat-trick-ul cu Academica Clinceni

Dinamo a făcut spectacol cu Academica Clinceni, în etapa a șaptea din play-out. “Câinii”, au reușit să se impună împotriva celor din Ilfov, scor 5-1.

Vlad Morar (28 de ani), a comentat meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni, scor final 5-1. Atacantul a dat dovadă de fair-play la declarații, admițând că golul de 5-0 nu i-a aparținut.

Autorul unei „duble” rapide, minutele 76 și 78, Morar a părut să reușească hat-trick-ul în minutul 86. Cu toate acestea el credită reușita lui Segbe Azankpo, aflat lângă Morar în momentul finalizării.

”A fost un meci frumos, cu multe goluri. Cel mai important e că am obținut cele trei puncte. Am controlat jocul în prima repriză, chiar dacă nu am marcat.

Mai avem două jocuri grele și trebuie să ne pregătim pentru meciurile de baraj. La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick. Am dat doar două goluri”, a declarat Morar după meci.

Dusan Uhrin după victoria la scor contra Academicii Clinceni

”Au luat cartonaş roşu. Noi am jucat bine de la început. Nu să spun că jucătorii nu au vrut să joace. Sunt mulţumit. Le-am spus felul în care jucăm. Trebuie să pasăm mai mult în ultima treime, au făcut asta şi a fost ok. E pregătire pentru baraj.

Toată lumea lucrează bine la antrenament. Să vedem săptămâna viitoare contra lui FC Botoşani, va fi altă echipă. Sunt importante ultimele două meciuri. Cred că la baraj vor fi şanse 50-50. Atmosfera e bună. Trebuie să aşteptăm barajul. E foarte dificil acum”, a spus Uhrin, la finalul meciului.

@doar_dinamo_official

Dinamo dă de pământ cu Academica Clinceni 5-1

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

După această victorie, a treia din play-out, Dinamo ajunge la 19 puncte. Este pe locul 8, care duce la baraj, la 4 puncte de Chindia. Academica Clinceni este pe 9, cu -3 puncte.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO (Vineri, 6 mai, ora 20:30)
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Video I Dinamo dă de pământ cu Academica Clinceni, după tripla lui Vlad Morar

Foto I Iuliu Mureșan s-a hotărât!

Erik Lincar nu se teme de un eventual baraj cu Dinamo: ”Apar în fiecare zi probleme”

3 gânduri despre &8222;Video I Reacția lui Vlad Morar, după hat-trick-ul cu Academica Clinceni&8221;

Lasă un răspuns