Marius Niculae, trage un semnal de alarmă, referitor la noua siglă a lui Dinamo

Dinamo intră într-o nouă eră. Luni, 9 mai 2022, pe pagina oficială de Facebook al clubului de fotbal au fost afișate ”finalistele” în ceea ce privește viitoare stemă a echipei antrenate de Dusan Uhrin din mai mult de 1000 de propuneri trimise pe adresa clubului.

Pe 14 mai, ziua aniversară a Clubului Sportiv Dinamo, va fi anunțată câștigătoare care se va regăsi pe tricourile oficiale de joc și produsele destinate comercializării clubului din centrul Capitalei.

Marius Niculae a vorbit despre noua siglă a lui Dinamo. Fostul atacant este de părere că nu ar trebui să lipsească cei doi câini deveniţi simbol al echipei bucureştene. ”Ne reprezintă”, este convingerea acestuia.

”Câinii reprezintă Dinamo, ar trebui să fie şi pe noua siglă şi acel D de la înfiinţarea clubului.

Dar nu sunt eu în măsură să decid, nu sunt expert. Clar, câinii aş vrea să nu lipsească, pentru că ne reprezintă”, a spus Marius Niculae.

Stadionul Dinamo, o prioritate!

Marius Niculae s-a arătat încântat de anunţul oficialităţilor privind începerea lucrărilor de reconstrucţie a stadionului Dinamo.

”Eu aveam această speranţă că se va construi un nou stadion, mai ales că am văzut atâtea proiecte.

În sfârşit avem garanţia că se va face un nou stadion. Îmi amintesc că a fost unul şi pe velodrom, din fericire pentru toţi suporterii lui Dinamo lucrurile s-au rezolvat şi aceşti fani minunaţi vor avea în final un stadion aşa cum ar trebui să aibă.

Cea mai frumoasă amintire este primul gol marcat cu Steaua. Chiar dacă tribunele erau departe îi simţeam pe suporteri aproape şi meciurile cu Steaua au fost întotdeauna ceva special”, a mai afirmat Marius Niculae.

În ceea ce privește situaţia echipei, ”câinii” vor juca barajul de menţinere în Liga 1, iar Niculae a spus că jucătorii ar intra în istoria neagră a clubului dacă ar retrograda.

”Dacă vor juca aşa cum au făcut la Botoşani şi vor avea aceeaşi atitudine cu siguranţă nu îmi fac griji, indiferent de ce adversar vom întâlni la baraj.

Dinamo nu a retrogradat niciodată şi aceşti jucători ar intra în istoria neagră dacă se va întâmpla acest lucru. Trebuie să se gândească foarte bine atunci când vor juca aceste meciuri de baraj”, a mai spus Niculae.

Cum se alege noua siglă a lui Dinamo
  • Sigla va fi aleasă de 5 comisii.
  • Cele 5 logo-uri vor fi votate timp de 4 zile pe pagina oficială de Facebook a clubului, ele urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat: poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).
  • A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.
  • A treia comisie va fi formată din legendele ale lui Dinamo, care vor vota cele 5 propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie.
  • A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.
  • A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie.
  • Punctajele vor fi publicate într-un comunicat oficial, împreună cu noul logo ales câștigător pe 14 mai 2022, de ziua clubului, când Dinamo București va împlini 74 de ani.
  • Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023
Dinamo a efectuat deja o modificare în ceea ce privește imaginea clubului

Dinamo trece prin cel mai dificil sezon din istoria de peste 70 de ani. Pentru prima dată în existența sa, formația din „Groapă” va fi nevoită să joace baraj de menținere în prima ligă. Adversara „câinilor” va fi echipa clasată pe locul 3 la finalul campionatului din Liga a 2-a.

Totodată, începând cu stagiunea 2022-2023, Dinamo va juca cu noua stemă care va fi prezentată de ziua clubului, o denumire nouă – Dinamo 1948, dar și un magazin oficial nou ce va fi deschis în Veranda Mall.

Până în acest moment, ca și consecință a notificării primite din partea societății lui Nicolae Badea, „câinii” au modificat deja domeniul online al clubului. Astfel, www.fcdinamo.ro s-a transformat în www.dinamo1948.ro.

Totuși, interesant este faptul că inițial, dacă în bara de căutare pentru site era accesat http://www.fcdinamo.ro, utilizatorul respectiv era la rându-i imediat redirecționat către http://www.dinamo1948.ro, noua denumire a site-ului. În acest moment, accesarea www.fcdinamo.ro duce către o eroare de tipul 404.

Un gând despre &8222;Marius Niculae, trage un semnal de alarmă, referitor la noua siglă a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s