Cornel Dinu anunță un posibil investitor la Dinamo!

Dinamo este într-o criză profundă de o perioadă lungă de timp. Aflat în insolvență, clubul din Ștefan cel Mare se află și într-o formă sportivă mai puțin bună, dar se apropie de salvare. Dinamo a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul opt și va juca la barajul de menținere în prima divizie.

Cornel Dinu a dezvăluit că în acest moment ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii, care ar fi interesat să investească pe viitor la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român, nu extrem de potent financiar, dar atașat de clubul nostru, ar tatona această pistă.

Aceste dezvăluiri au fost făcute chiar în momentul în care Dinamo a ajuns la un minim istoric din punct de vedere sportiv. ”Câinii” vor juca la baraj contra fraților de la Universitatea Cluj, pe 21 mai în deplasare și pe 29 mai în Ștefan cel Mare. Însă, odată cu acest anunț făcut de Cornel Dinu, fanii au motive să spere la un viitor mai bun pentru echipa lor.

”În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr.

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a spus Cornel Dinu la ProSport Live.

Zăvăleanu le dă speranțe mari fanilor lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat că discută cu posibili investitori, iar în curând ar putea ca totul să devină oficial.

”Sunt mai optimist și chiar le-am cerut partenerilor mei de discuții să vorbesc despre ei, fără a-i nominaliza, ca să mai liniștim, să le arătam oamenilor că nu dormim.

Până acum lucrurile au funcționat foarte bine, sper să anunțăm public în scurtă vreme despre cine este vorba și să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să deconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiție obligatorie că Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie așa.

Discutăm strategii cu acești domni, dar nu o să pot deconspira nimic. Dinamo trebuie să iasă bine din acest business. Le-am oferit o echipă cu o tradiție extrem de importantă în fotbalul romanesc și cu performanțe extraordinare”, a spus la începutul luni mai, Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

PCH, mesaj de mobilizare

Dusan Uhrin, înaintea barajului cu U Cluj: ”Echipa mea e pregătită în orice moment”

S-au stabilit orele disputării meciurilor de baraj. Când și unde se joacă prima manșă dintre U Cluj – Dinamo

2 gânduri despre &8222;Cornel Dinu anunță un posibil investitor la Dinamo!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s