Iuliu Mureșan e istorie! Zăvăleanu a explicat motivele și cine vor decide următorul administrator special

Iuliu Mureşan este istorie la Dinamo. Administratorul special a semnat rezilierea cu echipa noastră chiar înainte de baraj.

El este încă în acte, dar oficializarea plecării va avea loc după baraj. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, şi colaborator al lui Iuliu Mureşan în ultimul sezon la “câini”, a explicat motivele pentru care Mureșan a plecat de la echipă.

“Este foarte supărat şi dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu a putut să lucreze aşa cum dânsul credea că trebuie să o facă. Au fost o mulţime de factori care i-au influenţat munca şi atunci când nu poţi fi stăpânul propriilor tale decizii, este greu să îţi faci munca.

A fost poreclit în toate felurile. A fost demonizat. Până la urmă a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte grea şi şi-a dat interesul. Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale.

Mi-e greu să îmi dau seama cum de a rezistat atâta timp. Nu va mai rămâne, orice s-ar întâmpla la baraj”, a motivat Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu, a anunțat când și modificarea lui Iuliu Mureșan și cine vor decide următorul administrator special

”Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean are cele mai mari șanse de a fi numit.

Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni. Pe plan sportiv, se ocupă Dusan Uhrin și domnul Matei, directorul sportiv.

Eram foarte optimist privind discuțiile cu potențialii investitori. Dar optimismul meu s-a suprapus cu notificarea privind interdicția de a folosi sigla. A fost o întâmplare că a venit acum. Dar a venit în cel mai nefericit mod. Am simțit o reticență majoră din partea investitorilor străini.

Nu s-a închis discuția, dar mi s-a părut că a existat o dorință de retragere. Oamenii au zis că nu contează dacă Dinamo rămâne sau nu în Liga 1, dar ar fi un element important”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Ioan Ovidiu Sabău a prefațat barajul “U” Cluj – Dinamo: ”În mod normal, n-ar trebui să se întâmple asta”

Cornel Dinu anunță un posibil investitor la Dinamo!

PCH, mesaj de mobilizare

4 gânduri despre &8222;Iuliu Mureșan e istorie! Zăvăleanu a explicat motivele și cine vor decide următorul administrator special&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s