Răzvan Zăvăleanu nu are emoții înaintea barajului: ”Dinamo e într-o creștere de formă”

Dinamo se pregătește de barajul pentru menținerea în Liga 1. ”Câinii” au încheiat play-out-ul pe locul 8, astfel, Dinamo va juca cele două manșe ale barajului contra celor de la U Cluj, iar primul meci se va disputa sâmbătă, de la 20:30.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit despre șansele echipei noaastre la baraj. Acesta a transmis că are încredere că Dinamo va continua în Liga 1 pentru că echipa este într-o creștere de formă, ceea ce nu se poate spune despre formația ardeleană. În plus, Zăvăleanu consideră că experiența jucătorilor lui Dinamo își va spune cuvântul la baraj.

Zăvăleanu, a anunțat și că viitorul lui Dușan Uhrin la Dinamo este condiționat de menținerea echipei în primul eșalon al României. Astfel, dacă Dinamo va continua în Liga 1, vor fi demarate negocieri cu antrenorul ceh pentru prelungirea contractului.

”Rămânerea în prima ligă e singurul lucru care ne preocupă acum și ne concentrăm pe asta.

Nu mă pot pronunța, dar urmărind meciurile, Dinamo e într-o creștere de formă. U Cluj nu a mai jucat la fel de bine ca în prima parte a campionatului. Numele jucătorilor noștri impun ca Dinamo să câștige meciurile de baraj.

Toată lumea este concentrată pe acest obiectiv. Ne uităm și către ceea ce s-ar putea întâmpla sezonul următor la nivelul lotului și al finanțării. Am discutat cu cei de la DDB și cu vreo trei sponsori. Domnul Badea nu este printre ei. Sunt specialiști, dar nu e ca și cum eu aș discuta problemele sportive. Dușan Uhrin și-a asumat o responsabilitate.

Depinde de el dacă va rămâne și sezonul următor. Dacă echipa va rămâne în prima ligă vom discuta dacă rămâne sau nu. Cel mai important jucător al echipei a confirmat azi că își va prelungi contractul pe încă două sezoane”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Liga Digi Sport.

Iuliu Mureșan e istorie! Zăvăleanu a explicat motivele

Iuliu Mureşan este istorie la Dinamo. Administratorul special a semnat rezilierea cu echipa noastră chiar înainte de baraj. El este încă în acte, dar oficializarea plecării va avea loc după baraj. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, şi colaborator al lui Iuliu Mureşan în ultimul sezon la “câini”, a explicat motivele pentru care Mureșan a plecat de la echipă.

“Este foarte supărat şi dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu a putut să lucreze aşa cum dânsul credea că trebuie să o facă. Au fost o mulţime de factori care i-au influenţat munca şi atunci când nu poţi fi stăpânul propriilor tale decizii, este greu să îţi faci munca.

A fost poreclit în toate felurile. A fost demonizat. Până la urmă a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte grea şi şi-a dat interesul. Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale.

Mi-e greu să îmi dau seama cum de a rezistat atâta timp. Nu va mai rămâne, orice s-ar întâmpla la baraj”, a motivat Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu, a anunțat când și modificarea lui Iuliu Mureșan și cine vor decide următorul administrator special

”Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean are cele mai mari șanse de a fi numit.

Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu nu are emoții înaintea barajului: ”Dinamo e într-o creștere de formă”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s