Adrian Ropotan, dispus să se implice la Dinamo: ”Nu știu cât o să stau departe pentru că mă doare”. Conducerea pusă la zid

Manșa retur din barajul de menținere/promovare în prima ligă, dintre Dinamo și U Cluj se va juca duminică, 29 mai, începând cu ora 21:00.

Viitorul lui Dinamo depinde, în bună măsură, de rezultatul meciului de duminică. Învinși în tur cu 2-0, elevii lui Dusan Uhrin au misiunea de a întoarce acest scor în 90 de minute, meciul de pe stadionul Dinamo, urmând să se dispute în fața tribunelor arhipline.

Fostul fotbalist Adrian Ropotan, care a bifat 71 de meciuri pentru Dinamo între 2005 și 2009, a vorbit despre situația lui Dinamo și se teme că echipa va fi desființată în cazul în care nu se va menține în Liga 1.

”Dinamo va avea probleme și are deja probleme foarte mari la meciurile de baraj. Asta nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată.

Cred că o să rămână în istoria lui Dinamo ce se întâmplă acum. Retrogradarea va fi sinonimă cu desființarea echipei, eu așa cred. Sunt multe probleme, iar suporterii nu cred că vor mai putea să țină echipa din punct de vedere financiar, oamenii s-au îndepărtat de tot ce ține Dinamo”, a spus Adrian Ropotan în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Ropotan (36 de ani) a dezvăluit că situația în care se află Dinamo, nu este pe placul său și că este afectat, dar și că ar putea să se implice la Dinamo în viitor.

Adrian Ropotan se ocupă în prezent de domeniul imobiliarelor: ”Departe de fotbal, dar nu știu cât o să stau departe pentru că mă doare să stau și să mă uit la ce se întâmplă cu echipa pe care o susțin (n.r. Dinamo). Nu m-am așteptat (n.r. ca Dinamo să se bată la retrogradare), dar din ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă era evident că aici se va ajunge”.

Mai mult, fostul internațional român a ținut să îi critice și pe cei oficialii clubului pentru conducerea defectuoasă, afirmând că: ”Dinamo a fost o pălărie prea mare pentru ei”.

”Ce omogenitate vrei să faci, ce grup vrei să arăți prin toate aceste schimbări? Cei care au condus Dinamo nu au avut habar, a fost o pălărie prea mare pentru ei. Nu au știut să gestioneze toate problemele care au apărut. Eu am zis și mă repet: e o situație foarte grea, poate dintre mulți jucători au zis că joacă cu o echipă din Liga 2, că se vor speria că joacă cu Dinamo….”, a mai spus Adrian Ropotan pentru sursa mai sus citată.

CITESTE SI:

Probleme pentru Dusan Uhrin înaintea barajului cu U Cluj

Dinamo, negocieri cu un fond de investiții: ”Purtăm discuții în continuare”, Detalii despre înțelegerea dintre Zăvăleanu și Badea

Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj

2 gânduri despre &8222;Adrian Ropotan, dispus să se implice la Dinamo: ”Nu știu cât o să stau departe pentru că mă doare”. Conducerea pusă la zid&8221;

Lasă un răspuns