Răzvan Zăvăleanu, despre întâlnirea cu Dorin Șerdean: ”A fost o discuție normală”

Răzvan Zăvăleanu a anunțat în cadrul acestei săptămâni faptul că i-a notificat pe acționari să vină cu bani, aici cel vizat fiind acționarul majoritar, Dorin Serdean.

”Noi tocmai i-am notificat pe acționari, în ideea că le solicităm să vină cu anumite sume de bani. Așteptăm răspunsul lor acum. Lotus, da. Da, evident că de nivelul milioanelor de euro. Potrivit echipei la care sunt acționari. Dacă nu vor veni, există remedii legale. Pentru că toți acționarii trebuie să înțeleagă că nu au doar drepturi, ci și obligații.

Când societății îi merge greu, e ca într-o căsătorie: la bine și rău până la moarte. Dacă nu își vor îndeplini datoriile de acționari, avem mijloacele legale la îndemână să suplinim această lipsă de reacție financiară. Evident că și fanii DDB-ului, dar la ei vorbim de sume de bani importante virate în club, în acest an. Cred că nici nu ar mai trebui să aducă astăzi. Sunt puțin înaintea tuturor, potrivit procentului. Păi, au introdus vreo 3 milioane de euro”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu și Dorin Șerdean s-au văzut la Cluj, înaintea partidei tur din barajul de menținere/promovare în Liga 1, dintre Universitatea Cluj și Dinamo.

Cei doi au discutat despre ”drumul” pe care trebuie să-l parcurgă Dinamo în continuare, însă valul de incertitudine continuă să planeze asupra clubului. Dorin Șerdean a recunoscut că încearcă să aducă un investitor potent financiar la club, însă lucrurile se vor complica serios dacă Dinamo va retrograda în Liga a 2-a.

”Da! M-am văzut cu domnul Șerdean, nu cred că este sau trebuie să fie vreun secret. A fost o discuție normală, în postura în care mă aflu, mă pot întâlni cu toți acționarii. Dânsul mi-a spus că încercă să găsească soluții pentru a atrage un partener care să învestească la Dinamo și, că e adevărat, o eventuală retrogradare ar complica acest demers. Domnul Șerdean speră să reușească acest lucru și, o spun și eu, ar fi foarte bine, toți vrem asta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform playsport.ro.

 Răzvan Zăvăleanu a discutat și cu Nicolae Badea

Zăvăleanu a declarat că s-au menținut discuțiile cu un fond de investiții important, însă acest fond a făcut câțiva pași înapoi în momentul în care Nicolae Badea a interzis folosirea siglei în scop comercial.

Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu a discutat cu Nicolae Badea, iar acesta a oferit asigurări că nu va obstrucționa în niciun fel eventuala înțelegere dintre părți.

”Cele două discuții există în continuare. Există o discuție cu un fond de investiții important, care a făcut anumiți pași înapoi după ce s-a întâmplat cu sigla. Între timp, am vorbit cu domnul Badea și a oferit disponibilitatea de a discuta despre tot ce ține de brand, astfel încât să nu pară a fi obstrucția domnului Badea pentru un nou acționar.

Purtăm discuții în continuare, însă într-un ritm mai puțin accelerat decât fusese până la momentul respectiv, când era un mare entuziasm. Ei mi-au spus că rămânerea lui Dinamo în Liga 1 nu ar fi un element definitoriu, decisiv. Bineînțeles că ar fi mai bine ca Dinamo să rămână în Liga 1. Pe de altă parte, mai avem discuții cu cineva. Să vedem”, a declarat Zăvăleanu.

În momentul actual, viitorul lui Dinamo este unul incert. Nu există niciun om de afaceri hotărât să bage bani în acest club, iar totul rămâne la nivel de discuții. Dorin Șerdean, reprezentantul firmei Lotus – care este acționarul majoritar al lui Dinamo – a fost notificat să investească pentru a-și menține procentele – 72%.

CITESTE SI:

Adrian Ropotan, dispus să se implice la Dinamo: ”Nu știu cât o să stau departe pentru că mă doare”. Conducerea pusă la zid

Probleme pentru Dusan Uhrin înaintea barajului cu U Cluj

Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, despre întâlnirea cu Dorin Șerdean: ”A fost o discuție normală”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s