Probleme pentru Dusan Uhrin înaintea barajului cu U Cluj

Dinamo se pregăteşte de a doua manșă din barajul cu U Cluj care se joacă duminică, de la 21:00 pe stadionul Dinamo.

Duminică se va disputa probabil cel mai important meci din istoria lui Dinamo!

Potrivit ultimelor informaţii, Dusan Uhrin, nu îl va avea la dispoziție pe mijlocașul central Johnathan Rodriguez (31 de ani) pentru meciul retur cu Universitatea Cluj. Argentinianul a lipsit de pe teren pentru Dinamo în barajul cu U Cluj, după ce a fost accidentat la antrenament de către Gabriel Torje.

Staff-ul medical al lui Dinamo nu a reușit să îl recupereze pe Rodriguez în această săptămână. Acesta nu s-a putut antrena, resimte dureri și a făcut infiltrații, după ce a suferit o entorsă la gleznă și nu are nicio șansă să mai fie păstrat în lot.

Cu toate acestea, înaintea partidei de duminică seară, Dusan Uhrin a avut parte și de câteva vești bune. Mai mulți jucători accidentați s-au refăcut și vor putea juca împotriva clujenilor.

Una dintre absențele importante ale lui Dinamo în meciul de la Cluj a fost cea a lui Mirko Ivanovski. Acesta a fost recuperat și va juca duminică seară. Batiste Aloe a suferit o accidentare serioasă la Cluj și s-a ales cu câteva răni faciale, dar este apt de joc. De asemenea, Matei și Bordușanu, accidentați și ei în partida tur, se pare că nu au probleme și vor face parte din primul ”11” al lui Dinamo.

Dinamo, ultimul meci pe stadionul din Ștefan cel Mare

Dinamo va juca meciul cu Universitatea Cluj într-o atmosferă senzațională! Suporterii dinamoviști au dobârât un nou record la bilete, iar partida se va juca cu casa închisă.

Este pentru prima dată după Revoluție când un club epuizează toate biletele în doar 48 de ore de la punerea în vânzare a acestora.

Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5, lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.

Miercuri, 25 mai 2022, pe platforma online www.bilete.ro, în cadrul evenimentului de duminică, toate tichetele au fost epuizate. Au existat discuții conform cărora, cei care nu au apucat să-și achiziționeze prin intermediul platformei, ar fi putut s-o facă la casele de bilete ale stadionului Dinamo. Totuși, nu au mai fost deschise, întrucât 13.770 de tichete au fost vândute exclusiv online.

Am fost informați că, Jandarmeria Română va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia, deoarece partida a fost catalogată drept „un meci cu grad ridicat de risc”. Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei noastre și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Totuși, ar mai putea exista o cale pentru suporterii dinamoviști care încă nu și-au procurat bilete de acces la partidă.. Singura șansă pentru un tichet la meciul de duminică este ca, în conformitate cu politica site-ului bilete.ro, o comandă să nu fie achitată în maxim 24 de ore de la plasare.

Comenzile neachitate în acest interval se vor anula, iar biletele rezervate inițial vor fi disponibile din nou pentru vânzare pe aceeași platformă online.

Totodată, mai sunt disponibile tichete virtuale pentru susținerea Programului ”DoarDinamoBucurești”. Acestea pot fi achiziționate de pe același site, prețul fiind de 10 lei.

CITESTE SI:

Dinamo, negocieri cu un fond de investiții: ”Purtăm discuții în continuare”, Detalii despre înțelegerea dintre Zăvăleanu și Badea

Dinamo București, echipa cu cei mai mulți jucători din propria pepinieră. Rezultatele studiului

”Câinii” au o nouă primă de joc pentru baraj. Anunțul conduceri dinamoviste

3 gânduri despre &8222;Probleme pentru Dusan Uhrin înaintea barajului cu U Cluj&8221;

Lasă un răspuns