Video I Ion Marin, critici dure la adresa conducerii lui Dinamo

Reputatul tehnician dinamovist, Ion Marin este extrem de dezamăgit de starea clubului și i-a criticat dur pe oficialii lui Dinamo.

Iuliu Mureșan și-a înaintat demisia chiar înainte de baraj și a plecat de la club. Fostul administratorul delegat era dezamăgit de cum mergeau lucrurile la Dinamo.

”Când vine vorba de conducători, văd că toți au fugit. Oamenii care au venit să salveze clubul au fugit înainte de bătălie. Nu au rămas să lupte, să încurajeze jucătorii, să vorbească cu ei. Nu știu ce s-a petrecut acolo, dar gestul lui Mureșan, să plece de la echipă, nu e normal. Nu contează dacă s-a supărat sau s-a certat cu cineva, nu se face așa ceva.

Noi ne-am pierdut identitatea, nu mai avem oameni care înțeleg ce e Dinamo. Am rulat 50 de jucători, nu mai știu câți antrenori. Ăsta nu e Dinamo, e o bătaie de joc”, a punctat Ion Marin, în cadrul emisiunii Playsport Live.

În vârstă de 67 de ani, Ion Marin a fost în tribune la cea mai neagră seară din istoria clubului.

”E tristețe mare, însă ne merităm soarta. Atâtea generații au muncit, au ținut acest club în elita fotbalului internațional. Este un club care furniza mulți jucători naționalei, care reprezenta ceva în Europa, iar acum ne-am trezit în Liga 2.

Este consecința ultimilor ani, începând cu Negoiță, care vindea clubul cu 1 leu, iar acum cu spaniolii aceștia, care ne-au băgat în cea mai cruntă belea, cu tot ce au făcut. Au adus jucători foarte scumpi, care ne costă mulți bani și nu vom scăpa, uitați-vă că tot vin procese câștigate de la FIFA. A fost o dezorganizare totală la club.

Noi n-am avut profesioniști la conducere, nu au avut nevoie și s-au făcut niște contracte fără niciun cap. A fost o umilință totală pentru noi, dinamoviștii. Să nu poți să bați Universitatea Cluj, în două meciuri. Să nu treci de ei, să rămâi în Liga 1, este de neiertat.

Cea mai mare greșeală a fost să îl dai pe Straton degeaba, îl dai afară, rămâi cu Eșanu. Apoi aduci un portar pe un salariu imens, acum acesta va câștiga procesul și clubul este bun de plată. Retrogradarea este consecința deciziilor noastre”, a mai spus Ion Marin.

CITESTE SI:

Dusan Uhrin a plecat în Cehia. Cine a preluat sarcinile cehului

Vlad Morar, prima reacție după retrogradarea echipei. Ce spune despre părăsirea ”haitei”

Handbal I Schimbările continuă în lotul campioanei

4 gânduri despre &8222;Video I Ion Marin, critici dure la adresa conducerii lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s