Scandalul continuă între Ionuț Negoiță și Marica: ”Contestatari și loseri gen Prosopel am avut întotdeauna!” Replici dure între Marica și Negoiță

Retrogradarea lui Dinamo în liga secundă a provocat reacții negative în lumea fotbalului românesc, conducătorii echipei fiind dur criticați pentru situația în care a ajuns clubul. Foști jucători emblematici dar și cei trecuți doar prin transhumanța (cazul lui Ciprian Marica) au avut reacții extrem de dure, acuzând fostele conduceri pentru modul în care au gestionat clubul.

Fost jucător la Dinamo, Ciprian Marica (36 ani) îl acuză pe Ionuț Negoiță (48 ani) că i-a încredințat clubul lui Pablo Cortacero, fără a se interesa de potența financiară a spaniolului.

”Pentru mine, dânsul (n.r. Ionuț Negoiță) e principalul vinovat. Datorită ție a ajuns echipa pe mâna unora care nu aveau nicio treabă cu Dinamo”, a declarat Marica.

Fostul finanțator al lui Dinamo nu a stat pasiv la acuzele lui Marica și i-a argumentat acestuia că a lăsat clubul cu 3 milioane de euro datorie, în timp ce actuala conducere are un deficit de aproape 10 milioane de euro.

”Contestatari și loseri gen ‘Prosopel’ și alții am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu compatibilizez. Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.

Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a declarat Ionuț Negoiță pentru știrile PRO TV.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat ce datorii are Dinamo

Dinamo are datorii care pot să scadă până la 1,6 milioane de euro, sumă care trebuie plătită în trei ani, a anunțat administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

La numai câteva zile după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2, reprezentanții grupurilor DDB s-au întâlnit cu Răzvan Zăvăleanu, care le-a răspuns la toate întrebările.

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit cu membrii DDB despre situația financiară a clubului aflat în insolvență. Oficialul a anunțat că totalul datoriilor este de 4 milioane de euro, dintre care mai mult de jumătate sunt către Programul Doar Dinamo București.

În contextul în care suporterii pot renunța la acești bani, Răzvan Zăvăleanu consideră că datoria reală este de numai 1,6 milioane de euro.

”Datoriile pot fi reduse acum până la 4 milioane de euro, din care 2,4 milioane sunt datoria către DDB. Fără această datorie, rămân 1,6 milioane de euro, care pot fi plătiți în termen de 3 ani”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul întâlnirii cu reprezentanții DDB.

Oficialul „câinilor” recunoaște că șansele să continue împreună cu sponsorul Unibet sunt mici, dar spune că are alte oferte de la companii care doresc să apară pe tricoul alb-roșu.

”Din păcate, nu au fost foarte mulți (n.r. sponsori). Dinamo are nevoie în special de cash, dar majoritatea contractelor de publicitate au fost făcute pe bartere. Contractul cu Unibet expira la 30 iunie. Ar dori să continue contractul, dar oferta lor este mult mai mică decât ceea ce aveam până acum și decât ne așteptam. Încă nu s-a semnat nimic.

Sperăm sa strângem cât mai mulți bani din sponsorizări. Am primit solicitări pentru partea de pe pieptul tricoului”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Zăvăleanu și DDB, ședință despre viitorul lui Dinamo

Un nou jucător anunță că rămâne în Ștefan cel Mare: ”Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și ne-am înțeles în mare parte!”

Mirko Ivanovski îl acuză în termeni duri pe Dusan Uhrin

3 gânduri despre &8222;Scandalul continuă între Ionuț Negoiță și Marica: ”Contestatari și loseri gen Prosopel am avut întotdeauna!” Replici dure între Marica și Negoiță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s