Noi informații despre sigla și palmaresul lui Dinamo: ”Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează”

Dinamo a organizat luna trecută un proces de votare a noii sigle, după ce societatea condusă de Nicolae Badea (73 de ani) a interzis folosirea emblemei actuale în scop comercial.

Dintre cele 5 modele ajunse în finală s-a ales deja cel câștigător, însă „câinii roșii” ar putea, în cele din urmă, să nu mai fie nevoiți să facă schimbarea.

Răzvan Zăvăleanu a discutat cu Nicolae Badea, care până săptămâna viitoare se va hotărî dacă îi va permite echipei de fotbal din Liga 2, în cele din urmă, să folosească însemnele cu cei doi câini. Omul de afaceri din fruntea Computerland a interzis, în fapt, doar folosirea acesteia în scop comercial, nu și sportiv.

Fanii lui Dinamo ar putea avea o surpriză în următoarea perioadă, când Nicolae Badea se va hotărî dacă va ceda pe perioadă nedeterminată dreptul de folosință al stemei cu cei doi câini roșii.

”În afară de jucători, Dinamo are jumătate din baza de la Săftica și alte active imobiliare, mașini și echipamente de antrenament.

Pe culori nu poate avea nimeni monopol. Pentru siglă am primit interdictia de a o folosi comercial. Acum, suntem gata să dăm drumul la vânzarea de produse Dinamo, atât online, cât și în Mall Veranda.

Am avut două discuții cu domnul Badea și există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioadă nedeterminată, cu drept de folosință gratuit. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înțelegere. Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding și vom vinde produsele cu noua siglă”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

De asemenea, palmaresul lui Dinamo 1948 ar putea fi unit cu cel al lui CS Dinamo.

Administratorul judiciar de la Dinamo, care în trecut a spus că palmaresul echipei de fotbal este împărțit în trei, anunță acum că urmărește unificarea palmaresului deținut de Dinamo 1948 cu cel al lui CS Dinamo.

”Există posibilitatea de a reuni palmaresul lui Dinamo 1948 cu cel din perioada Clubului Sportiv. Ar fi o reîntregire a palmaresului, prin care acesta ar fi pus la adăpost în caz de faliment. Pentru că, dacă s-ar ajunge la faliment, palmaresul ar trebui scos la vânzare și ar putea fi cumpărat de oricine”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul întâlnirii cu liderii DDB.

Comunicatul integral ”Programul Doar Dinamo București”
ROLUL RTZ

”Ne-am implicat la Dinamo și sufletește. Nu RTZ se ocupă de administrare la Dinamo. Noi trebuie să fim observatori și să ținem legătura cu judecătorul sindic și cu creditorii. Am sprijinit actul administrativ, deoarece in ultima perioada nu avea cine să conducă societatea. Varianta logica ar fi sa avem un reprezentant al actionarilor, care sa conduca, sa numeasca antrenorul si sa faca echipa pentru sezonul urmator.

Înainte de deschiderea procedurii de insolvență, am participat la niste interviuri alaturi de alti colegi din domeniu. Au fost prezenti reprezentanți ai acționarilor, din DDB și domnul Badea și am fost selectați să ne ocupăm noi de insolvență.

RAPORTUL ÎNTRE DDB și RTZ

Nu a existat imixtiune in conducere din partea DDB. Aron ne-a ajutat pe partea financiară, de câte ori era nevoie de plățile dinspre Asociație către Club. Elyass s-a interesat de ceea ce se întâmplă, dar nu interfera cu acțiunile noastre. Dorea doar să știe ce să le transmită membrilor DDB.

DDB s-a implicat doar la numirea lui Uhrin. Aceasta nu i-a aparținut lui Mureșan sau mie. Noi nu am fost de acord cu numirea lui, nu credeam că poate fi o soluție câștigătoare. Daca in luna noiembrie, cand am depus planul, am fi facut o reducere, am fi avut contestatii, care ar fi dus la neaprobarea planului și am fi avut 9 puncte de depunctare. Am prevazut plata tuturor creditorilor, astfel incat sa nu avem contestatii.

DATORII

Datoriile pot fi reduse acum până la 4 milioane de euro, din care 2,4 milioane sunt datoria către DDB.

2,4 milioane € este suma transferată de DDB către club până la intrarea în insolvență. Apoi, până la sfârșitul lunii aprilie, suma transferată de DDB a ajuns la 3 milioane €. Fără această datorie, de 2,4 milioane €, rămân 1,6 milioane de euro, care pot fi plătiți în termen de 3 ani.

SPONSORI

”Din pacate, nu au fost foarte multi. Dinamo are nevoie în special de cash, dar majoritatea contractelor de publicitate, au fost facute pe bartere. Contractul cu Unibet expira la 30 iunie. Ar dori sa continue contractul, dar oferta lor este mult mai mica decat ceea ce aveam până acum și decât ne așteptam. Încă nu s-a semnat nimic.

Speram sa strangem cat mai multi bani din sponsorizări. Am primit solicitări pentru partea de pe pieptul tricoului.”

DINAMO 2 si Centrul de Copii și Juniori

Am fi renuntat deja la echipa a 2-a, dar riscam niste sanctiuni. Aceasta nu va mai functiona.

Referitor la CCJ, avem o discutie cu CS Dinamo și încercăm să stabilim un protocol de colaborare. O eventuală intrare a CS în acționariat. Protocolul cu CS Dinamo ar presupune finanțarea Centrului de Copii și Juniori.

Înțelegerea cu CS Dinamo ar fi foarte importanta, prin prisma faptului că, atunci când va fi gata stadionul, proprietarul să fie și acționar și în felul acesta să nu fim chiriași pe stadion.

Pentru intrarea în acționariat există câteva posibilități:
– mărire de capital social,
– cedarea acțiunilor,
– acționarii care nu contribuie financiar la menținerea activității, să fie înlocuiți în mod ostil.

De aceea am trimis adresa catre actionari, să vedem în ce măsură vor înțelege să suporte obligatiile legale.

PATRIMONIU, PALMARES, CULORI, SIGLĂ

In afara de jucatori, Dinamo are jumatate din baza de la Saftica si alte active imobiliare, masini si echipamente de antrenament. Pe culori nu poate avea nimeni monopol. Pentru siglă am primit interdictia de a o folosi comercial. Acum suntem gata sa dam drumul de vanzarea de produse Dinamo, atât online, cât și în Mall Veranda.

Am avut doua discutii cu dl Badea și există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioada nedeterminata, cu drept de folosință gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înțelegere. Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding și vom vinde produsele cu noua siglă.

Există posibilitatea de a reuni palmaresul lui Dinamo 1948 cu cel din perioada Clubului Sportiv. Ar fi o reîntregire a palmaresului, prin care acesta ar fi pus la adăpost în caz de faliment.

Pentru că dacă s-ar ajunge la faliment, palmaresul ar trebui scos la vânzare și ar putea fi cumpărat de oricine”.

CITESTE SI:

Scandalul continuă între Ionuț Negoiță și Marica: ”Contestatari și loseri gen Prosopel am avut întotdeauna!” Replici dure între Marica și Negoiță

Un nou jucător anunță că rămâne în Ștefan cel Mare: ”Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și ne-am înțeles în mare parte!”

Mirko Ivanovski îl acuză în termeni duri pe Dusan Uhrin

3 gânduri despre &8222;Noi informații despre sigla și palmaresul lui Dinamo: ”Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s