Marius Niculae: „E o comisie tehnică la Dinamo, care analizează posibilii jucători”

Dinamo va fi o echipă cu totul schimbată în noul sezon.

Vor fi mulți jucători care vor părăsi echipa, unii au început deja să își găsească angajamente, alții vor să continue la Dinamo, dar salariile oferite vor fi mult mai mici. Strategia clubului va fi de a se baza pe tinerii din propria pepinieră, până când situația financiară se va rezolva și vor putea fi aduși jucători.

Răzvan Zăvăleanu a numit o comisie tehnică, pentru a analiza jucători care pot fi transferați în această vară.

Această comisie este formată din dinamoviști: Ion Marin, Cornel Țălnar, Gheorghe Mihali, Iulian Mihăescu, Marius Niculae și Ionel Augustin.

În acest context, fostul mare atacant a lui Dinamo, Marius Niculae (41 de ani) a afirmat că bugetul de salarii este limitat, iar jucătorii de la Dinamo 2 nu au valoarea necesară pentru a fi promovați la prima echipă.

„E o comisie tehnică la Dinamo, care analizează posibilii jucători. A anunțat-o domnul Zăvăleanu ieri, la Digi Sport. Concret, se postează pe un grup de WhatsApp jucătorii analizați și fiecare își dă cu părerea. E ca un feedback, așa vrea să afle domnul Zăvăleanu despre jucători. Nu mai are timp, începe campionatul și nu știu câți jucători sunt acum.

Am auzit declarația dânsului că avem și echipa a doua, că sunt jucători împrumutați. Dacă țin bine minte, Progresul Spartac, care a promovat în Liga 2, le-a dat vreo 6-1 celor de la Dinamo, deci nu poți să te bazezi pe marea majoritate a jucătorilor de acolo, să-i promovezi la Liga 2.

Domnul Zăvăleanu a anunțat bugetul de salarii, undeva la 200.000 de euro pe lună, încearcă să garanteze pentru ca echipa să supraviețuiască în Liga 2. Este destul de puțin.

Acum nu mai ai drepturi TV, nu mai ai bilete la preț de Liga 1, nici stadion n-ai la un preț foarte mic. Sper să vină cineva, cum a venit la Rapid domnul Șucu, pentru a salva clubul”, a spus Marius Niculae, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Primele mutări de la echipă: ”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului”

Unul dintre juniorii crescuți de Dinamo confirmă faptul că a semnat un contract cu prima echipă și va fi prezent la reunirea lotului. Cristian Ionescu a evoluat la echipa secundă și echipa U19 în sezonul recent încheiat, a marcat un gol în semifinala cu Universitatea Cluj și a confirmat semnarea unui contract cu Dinamo:

”Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului. În același timp sunt recunoscător clubui pentru această șansă și încrederea pe care mi-a oferit-o și voi pune umărul, alături de colegii mei, la revenirea echipei în prima ligă. Sunt sigur că vom face un sezon bun, plin de realizări pozitive! Hai DINAMO!!!”, a declarat acesta pentru doardinamo.com.

Reunirea echipei va avea loc pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali, antrenorul echipei U-19 a celor de la Dinamo, semifinalistă în Liga Elitelor în acest an.

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under»”, a explicat Mihali.

Pentru “câini” urmează o perioadă foarte importantă în care oficialii trebuie să stabilească lotul, bugetul pentru sezonul viitor, dar, în primul rând este nevoie de un nou președinte și de un antrenor:

“Nu mai este atât de mult timp pentru că deocamdată doar domnul Zăvăleanu se ocupă de club. De dimineața până seara încearcă să rezolve câteva probleme. Trebuie să vină un nou președinte la Dinamo.

Din câte am auzit, trebuie să fie o Adunare Generală a Acționarilor, să se pună de acord. Apoi, președintele să numească un antrenor. Nu avem cum să așteptăm și, indiferent de situație, pregătirea trebuie să înceapă.

Abia după ce se vor face acești pași va putea fi definitivat lotul. Mai sunt multe de făcut și concurența este acerbă”, a mai spus Mihali.

CITESTE SI:

României primele puncte în Liga Națiunilor! Vezi clasamentul

Video I Dorin Șerdean, gata să renunțe la pachetul de acțiuni de la Dinamo: ”Am avut discuții cu domnul Badea”

Vlad Morar și-a găsit echipă! : ”A fost o presiune mare”

6 gânduri despre &8222;Marius Niculae: „E o comisie tehnică la Dinamo, care analizează posibilii jucători”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s