Florin Răducioiu, ședință cu Răzvan Zăvăleanu: ”Conducătorii strâng rândurile”

Florin Răducioiu, team managerul echipei noastre, a făcut un anunț de ultima oră în legătură cu viitorul său în Ștefan cel Mare.

După ce Dinamo a retrogradat, echipa a rămas fără mai mulți jucători importanți, iar Florin Răducioiu încă nu știe care o să fie misiunea sa la Dinamo în eșalonul secund.

Adus datorită experienţei sale şi pentru a rezolva situaţiile din cadrul lotului, Florin Răducioiu a trăit ca mai toţi dinamoviştii retrogradarea echipei. Oficialul a recunoscut că suferă din cauza momentului ruşinos în care a ajuns clubul.

„Ne-am lins rănile. Sunt dezamăgit în continuare, dar viaţa merge înainte. Mai am lucruri de spus, dar nu e momentul acum. Aş dori, în viitorul foarte apropiat, să spun versiunea mea, cum s-au întâmplat lucrurile. Acum nu am informaţii (n.r. – despre stabilitatea echipei sau despre faliment)„, a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

Cu un lot destrămat, conducătorii se văd nevoiţi să strângă rândurile pentru Liga 2, iar Florin Răducioiu şi-a făcut cunoscută intenţia în privinţa echipei din Ştefan cel Mare.

Răducioiu îşi doreşte să continue la Dinamo Bucureşti, dar totul se va decide în urma unei discuţii cu administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu.

„În schimb, mâine (miercuri, 15 iunie) mă întâlnesc cu Răzvan Zăvăleanu şi voi şti mai multe lucruri în ceea ce mă priveşte şi pe mine. Să conturez rolul meu acolo.

La greu… E evident că aş vrea să continui, că am venit la greu, într-o situaţie complicată. N-a fost să fie, s-a terminat cu o retrogradare ruşinoasă, istorică. Nu vreau să plec la greu, dar înainte de a lua decizia, vreau să vorbesc cu Răzvan şi să definesc rolul meu. Dacă mai avem posibilitatea de a continua.

Nu las echipa la greu, echipa trebuie alcătuită, formată, sunt multe lucruri de stabilit şi de făcut în scurt timp. Repet, intenţia mea e de a rămâne”, a mai spus dinamovistul.

Răzvan Zăvăleanu, ultimele detalii despre situația lui Ahmed Bani

Răzvan Zăvăleanu este cel care poate oferi cele mai pertinente detalii despre activitatea clubului Dinamo, într-o perioadă de mare incertitudine.

Momentan, clubul nu are președinte, nici antrenor, astfel că administratorul judiciar controlează lucrurile în cadrul clubului. Acesta a oferit cele mai importante detalii despre activitatea clubului Dinamo:

”Nu am primit nicio ofertă pentru Ahmed Bani. Dacă e o ofertă corespunzătoare pentru valoarea jucătorului ofertat e posibil să fie vândut, orice jucător e de vânzare. Nu numai Rapid, mai e și o altă echipă din prima ligă interesată de Bani.

Ca să economisim timp, am constituit o comisie formată din marii antrenori dinamoviști, domnul Ion Marin, domnul Țălnar, domnul Mihali, domnul Augustin, Marius Niculae, care analizează jucătorii care ar vrea să vină la echipă și nu sunt puțini.

Eu nu am mai vorbit cu Florin Răducioiu, probabil că încă își linge rănile și mai are nevoie de timp, dar sunt sigur că va veni lângă noi. Sunt destui jucători rămași la Dinamo, mai sunt destul de mulți dintre ei. Jucătorii care vor să plece trebuie să primească o ofertă. E foarte ușor să spui că nu mai vrei și pleci, dar tu ai contract în continuare.

Dacă clubul nu mai vrea un jucător, jucătorul vine și își cere banii ca să plece, când e invers se încearcă nerespectarea contractului. Eu cred că cel mai bine pentru toată lumea este să respecte toți contractele”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

”Raportat la treaba asta cu jucătorii, nu se pune problema ca Dinamo să intre în faliment. Ne descurcăm destul de greu, pentru că sunt întârzierile salariale, pe care eu aș vrea să le văd rezolvate cât mai repede și facem tot posibilul să strângem bani, să nu rămână nimeni neplătit.

Noi avem în fiecare lună tabelul de încasări și cheltuieli și se fac plăți în funcție de disponibilitatea dumnealor, nu e ceva haotic. E vorba despre încasările venite din publicitate, de-acolo vine grosul. Dinamo cred că va fi de departe cea mai urmărită echipă din Liga 2. Și expunerea celor care țintesc publicitate va fi mai mare.

Suntem și în negociere pentru parteneriate noi, rămân și unele din cele vechi”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

CNI a făcut primul pas în vederea construirii noului stadion ”Dinamo”

Ionuț Negoiță, înapoi la Dinamo: “În proporţie de 90 la sută voi fi”

Video I Nu suntem singurii! Drama unei foste campioane a Spaniei

4 gânduri despre &8222;Florin Răducioiu, ședință cu Răzvan Zăvăleanu: ”Conducătorii strâng rândurile”&8221;

Lasă un răspuns