Mircea Rednic a pierdut procesul cu Dinamo! Ce urmează

Fostul tehnician a lui Dinamo, Mircea Rednic a dat în judecată clubul după ce a fost destituit, unilateral, în data de 21 Decembrie 2021, în urma unui plan construit în tăcere de Iuliu Mureșan, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA.

Atunci, conducătorul ”câinilor” a anunțat, pe pagina de facebook a clubului, că formația din Ștefan cel Mare a întrerupt relațiile contractuale cu omul adus în postura salvatorului cu doar câteva luni înainte.

Mircea Rednic a pierdut procesul cu Zăvăleanu și Mureșan. Instanța a respins solicitările antrenorului

Mureșan s-a agățat de mai multe puncte din contract, articole pe care Mircea Rednic le-ar fi încălcat. Antrenorului care a adus ultimul titlu de campioană pentru „câini” i-au fost imputate declarațiile din presă și, mai ales, ratarea unuia dintre obiectivele sportive, anume calificarea în semifinalele Cupei României.

Tribunalul București a acordat primul termen. După o primă amânare, joi, judecătorul s-a pronunțat și i-a dat câștig de cauză administratorului judiciar. Instanța a hotărât, cu drept de apel în șapte zile, că Iuliu Mureșan și administratorul judiciar, firma RTZ & Partners SPR – care nu a admis cererea de înscriere la masa credală cu suma solicitată de avocații ”Puriului” -, l-au destituit în condiții legale pe antrenor.

Instanța a hotărât că destituirea tehnicanului a fost realizată în condiții legale, iar cele patru salarii compensatorii solicitate de „Puriu”, în cuantum de 32.000 euro, nu se impun

Soluția instanței

”Solutia pe scurt: Respinge, ca neîntemeiate, excepţiile tardivităţii formulării contestaţiei împotriva raportului de activitate nr. IV şi tardivităţii formulării contestaţiei împotriva refuzului administratorului judiciar de a analiza cererea de plată din data de 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiata, excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei.

Respinge contestaţia formulată de REDNIC MIRCEA împotriva măsurii administratorului judiciar RTZ & PARTNERS SPRL FILIALA BUCURESTI al debitoarei SC DINAMO 1948 SA privind cererea de plată din data de 11.03.2022 si împotriva raportului de activitate nr. IV publicat în BPI nr. 4792/17.03.2022, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată.

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 15.06.2022.
Document: Hotarâre 2891/2022 15.06.2022”
, se arată în decizia Tribunalului, potrivit playsport.ro.

Avocații antrenorului pot face apel în termen de 7 zile.

CITESTE SI:

Adam Nemec, reacționează după retrogradarea lui Dinamo

Florin Răducioiu, ședință cu Răzvan Zăvăleanu: ”Conducătorii strâng rândurile”

CNI a făcut primul pas în vederea construirii noului stadion ”Dinamo”

4 gânduri despre &8222;Mircea Rednic a pierdut procesul cu Dinamo! Ce urmează&8221;

Lasă un răspuns