Video I Conferință de presa DDB. Cum se reinventează proiectul socios

Astăzi, conducerea lui Dinamo, mai exact reprezentanții proiectului DDB şi administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre viitorul clubului în perioada următoare.

După ce proiectul socios s-a confruntat cu probleme majore de credibilitate în ultimele luni, totul culminând cu pierderea a mii de cotizanți, reprezentanții Programului DDB încearcă din nou să-i înduplece pe suporteri să sprijine financiar clubul.

Prin vocea lui Cătălin Alexandru, realizator Radio Dinamo și personaj apropiat de DDB, suporterii și-au dezvăluit planul, anunțând inclusiv că înaintează o ofertă de un euro către Dorin Șerdean pentru preluarea clubului:

”E o zi importantă, e prima conferință după retrogradare. Salvarea clubului depinde de efortul nostru comun. Conferința certifică faptul că echipa nu va falimenta, chiar dacă unii își doresc asta. Vom lupta cu tot ce avem la îndemână pentru a merge mai departe.

Am pierdut o sumă importantă din drepturile TV și avem nevoie de o sumă mare de bani pentru a ne plăti datoriile. Ne gândim și la prezent, dar și la viitor. Vrem să ieșim din insolvență, dar trebuie să trecem peste aceste momente critice.

Reorganizarea DDB a început acum două luni. Nu mai avem purtători de cuvânt, ci reprezentanți zonali. Avem mai multe modalități de a stânge fonduri. Vrem să aducem membri activi în proiectul DDB. Sunt erori pe care le-am comis, dar avem nevoie de oameni pentru a salva clubul Dinamo. 1.000 de membri reveniți în proiect înseamnă 50.000 de euro. Ne-am propus să reajungem la 10.000 de membri activi. Reprezentanții zoali vor încerca să vorbească cu cei care au părăsit proiectul.

Am fost mandatat de cei din DDB să fac o oferta publică pentru domnul Șerdean, pentru acțiunile pe care le deține. Oferta noastră este de un euro! Încă ceva. Dacă domnul Șerdean face dovada că a achitat vreo sumă pentru domnul Cortacero, vom plăti noi și acea sumă!”, a spus Cătălin Alexandru, reprezentantul DDB.

Cătălin Alexandru a mai anunțat: ”Vom avea alegeri în DDB pe 16 august. Va fi folosită o platformă de specialitate la alegeri. Vor putea vota doar membrii activi.

Vor fi 3 piloni în proiect: președintele DDB, președintele PCH și un reprezentant al suporterilor. Toți vor avea drepturi depline în cadrul Peluzei Cătălin Hîldan.

În 2021, am adus un produs unic în fotbalul românesc. A fost produsul care ne-a asigurat supraveițuirea. Vom veni în fața suporterilor dinamoviști cu un alt produs final, care va fi prezentat cât va fi 100% gata. Se pregătește ceva unic, iar fanii dinamoviști vor avea motive de mândrie. Proiectul DeltaDDB va fi lansat la jumătatea lunii iulie”.

CITESTE SI:

Nedelcearu înapoi la Dinamo? ”Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut”

Mircea Rednic a pierdut procesul cu Dinamo! Ce urmează

Adam Nemec, reacționează după retrogradarea lui Dinamo

4 gânduri despre &8222;Video I Conferință de presa DDB. Cum se reinventează proiectul socios&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s