Video I Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre viitorul lui Dinamo

Într-o conferință de presă ținută joi, alături de reprezentanții proiectului DDB, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre strategia echipei în viitorul apropiat.

Zăvăleanu, a vorbit despre discuțiile avute cu Dorin Șerdean, dar și cu președintele Clubului Sportiv Dinamo și pe ce stadion vom juca în sezonul viitor.

”Domnul Șerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toți acționarii că, dacă nu-și fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiți.

Dincolo de inițiativele incredibil de frumoase ale celor din DDB, noi ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conștientizare, atunci acțiunea noastră de astăzi asta își propune. Vrem să transmitem un mesaj.

Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuieasă fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să vină să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici (n.r. – în liga a doua). Sper că cei care au ieșit din program să revină”, a declarat în conferința de presa, de astăzi (16 iunie), Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

Zăvăleanu a mai vorbit și despre legăturile cu CS Dinamo: ”Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate.

Momentan, sunt diferențe de opinie și trebuie să avem și cu cine discuta. În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuția va fi reluată când vom reuși să curățăm SC Dinamo de datorii”.

Administrator judiciar a lui Dinamo a mai vorbit și despre stadionul pe care vom evolua în Liga 2.

”Prima variantă ar fi Colentina. Vom vorbi zilele viitoare cu proprietarul stadionului pentru a vedea dacă putem realiza acest lucru. Încercăm să menținem echipa în București, dar vom vedea care sunt toate variantele”, a afirmat acesta.

CITESTE SI:

Video I Conferință de presa DDB. Cum se reinventează proiectul socios

Nedelcearu înapoi la Dinamo? ”Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut”

Mircea Rednic a pierdut procesul cu Dinamo! Ce urmează

3 gânduri despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre viitorul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s