Retrogradatul lui Dinamo, se consideră neîndreptățit

Steliano Filip (28 ani), jucătorul care a făcut parte din lotul echipei care a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului face acuzații dure la adresa conducerii din Ștefan cel Mare.

Steliano Filip vrea să plece de la club și s-a arătat dispus să renunțe la 23.000 de euro, sumă pe care ar trebui să o mai primească pentru sezonul trecut, însă pare că are probleme.

Filip a depus memoriu către FRF pentru a pleca de la Dinamo, dar o clauză inedită din contract i-ar cauza probleme, după cum a dezvăluit chiar el.

Retrogradatul a acuzat o clauză contractuală, care-l obligă să aducă echipamentul sportiv de la club până la data de 1 iulie 2022, altfel riscă o amendă de 5.000 de euro!

”Este o chestie a cuiva de prin conducere, probabil, faptul că «Steliano Filip a cotit-o după», legat de înțelegerea mea cu Dinamo. Nu știu cine a scos asta! În afară de faptul că absolut toți jucătorii au primit sau primesc un salariu restant, minim, eu am renunțat la tot. Dar mi se pun și tot felul de clauze.

Absolut nimănui nu i s-a cerut echipamentul, Ivanovski, Matei, Torje, indiferent cine a plecat. Ba, mai mult, toți care au plecat nici nu au fost întrebați de echipament, darămite să-l predea.

Sincer, mai am două tricouri de prezentare, restul, tot ceea ce am avut, am dat unui prieten care e mare dinamovist. Sărăcul, lui nu i-am spus, dar a aflat și voia să-mi trimită echipamentul înapoi. Care valorează maximum 2-300 de euro.

Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni.

Îmi pare rău, dar n-am altă soluție să scap de asta decât acel memoriu, nu că vreau eu să fac rău lui Dinamo. Suporterii adevărați și în special liderii galeriei știu cine și cum sunt. Lumea mă face mercenar, toți spun «Vezi, Doamne, ai luat bani la semnătur㲻.

Păi, am renunțat la trei salarii din Grecia ca să revin la Dinamo! Și aveam alte trei oferte financiare mai bune decât aici. Mi se spune permanent că vreau răul lui Dinamo. Păi, cum vreau răul? Că vreau să renunț iar la toți banii”, a declarat Steliano Filip.

CITESTE SI:

Dinamo și-a aflat adversarele din viitorul sezon

Dinamo, reacție oficială: ”Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor”

Bine ai revenit! Primul transfer realizat de Dinamo

3 gânduri despre &8222;Retrogradatul lui Dinamo, se consideră neîndreptățit&8221;

Lasă un răspuns