Video I David Popovici, către Nicolae Ciucă: ”Ferm”

David Popovici (17 ani) a scris istorie la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, iar la revenirea în țară, s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă.

Dublul campion mondial a fost extrem de relaxat și la acest eveniment. Dinamovistul alături de tatăl său, Mihai Popovici, de antrenorul său, Adrian Rădulescu, și de președintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec la Palatul Victoria.

În momentul în care Nicolae Ciucă i-a strâns mâna lui David Popovici, sportivul a reacționat surprinzător și a spus un singur cuvânt: ”Ferm!”. Apoi i-a zâmbit premierului.

Nicolae Ciucă a fost foarte fericit că s-a întâlnit cu David Popovici și tatăl acestuia. El le-a transmis.

”Drumul de aici înainte e mai lung și mai greu. Felicitări și la cât mai multe. Sunt onorat să te cunosc. Suntem mândri cu toții. Îmi permit să-ți dau un sfat: să nu te lași pradă emoțiilor. Să rămâi același om cu obiectivele tale, cu disponibilitatea ta la eforturi”, a fost mesajul transmis de premierul României.

David Popovici va concura la Campionatele Europene de la Otopeni

David Popovici va concura la Campionatele Europene de juniori de la Otopeni.

Mai sunt doar câteva bilete disponibile pentru competiția organizată la marginea Capitalei. Pe site-ul Entertix se pot cumpăra bilete pentru fiecare zi în parte. Complexul Olimpic de Natație Otopeni va găzdui evenimentul în perioada 5-10 iulie.

Se vând bilete separate pentru seriile de calificări, respectiv pentru semifinale și finale. Tichetele pentru calificări costă 15 lei pentru copii sub 14 ani, în timp ce adulții trebuie să achite 30 de lei. Calificările încep în fiecare zi de la ora 10:00.

Semifinalele și finalele se desfășoară zilnic, de la ora 17:00. Copii sub 14 ani terbuie să achite 30 de lei pentru un bilet, iar adulții vor plăti 60 de lei pentru o zi.

Cea mai mare cerere de bilete este pentru ziua de duminică, 10 iulie. Atunci va avea loc finala probei de 100 metri liber, iar David Popovici este cotat cu prima șansă. Semifinala probei de 100 metri liber va avea loc sâmbătă. Pentru ziua de duminică nu mai sunt disponibile pentru sesiunea de seară.

Pentru celelalte zile încă mai există bilete la vânzare, dar organizatorii se așteaptă ca tribunele să fie pline la Otopeni. Accesul se va face începând cu ora 09:00, pentru calificări, respectiv cu ora 16:00, pentru semifinale și finale.

David Popovici va fi în direct la TVR

Campionatele Europene de juniori de la Otopeni vor fi difuzate în direct de TVR. Televiziunea publică a difuzat și a doua parte a Campionatelor Mondiale de la Budapesta. Asta după ce în spațiul public au apărut multe nemulțumiri.

CITESTE SI:

Gheorghe Mihali, noi detalii despre viitorul lui la Dinamo

Bogdan Gavrilă, primele declarații: ”Sunt încrezător”

Retrogradatul lui Dinamo, se consideră neîndreptățit

3 gânduri despre &8222;Video I David Popovici, către Nicolae Ciucă: ”Ferm”&8221;

Lasă un răspuns