Dorin Șerdean este dispus să renunțe la Dinamo

Mircea Rednic a recunoscut o întâlnire cu actualul acționar majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, la care s-a discutat despre viitorul clubului nostru

Mai exact, Dorin Șerdean s-a arătat dispus să cedeze pachetul de acțiuni, dacă va recupera banii investiți de Pablo Cortacero în club, în momentul preluării – 500.000 de euro.

Mircea Rednic (60 de ani) a discutat cu Dorin Șerdean și ar fi tentat să preia ”frâiele” clubului, însă nu poate face acest lucru singur. În același timp, ”Puriul” nu și-ar dori să plătească suplimentar pentru greșelile foștilor conducători, care au oferit salarii uriașe către antrenori și jucători, fără un buget sustenabil, real.

Conform spuselor lui Mircea Rednic, unul dintre principalii vinovați pentru majorarea datoriilor în ultimii ani în ochii lui Dorin Șerdean este fostul selecționer Cosmin Contra, cel care a insistat pentru aducerea mai multor jucători spanioli, care s-au dovedit a fi ”procesomani” de succes la TAS sau FIFA.

”Sâmbătă m-am întânit cu Șerdean. Omul a fost foarte clar. Vreau să recuperez banii pe care i-am dat lui Cortacero, 500.000 de euro. Datoriile sunt de peste 7 milioane de euro. Ei au spus că cel vinovat pentru jucătorii spanioli cu salarii mari este Cosmin Contra. Eu cred că s-a vrut ca echipa să retrogradeze și în cele din urmă să falimenteze și să ajungă Liga 4.

Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Mircea Rednic, la Fotbal Club.

CITESTE SI:

DDB, comunicat oficial: ”Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo”

Ultimele detalii transmise de CNI!

Ionuț Nedelcearu: ”Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță!”

3 gânduri despre &8222;Dorin Șerdean este dispus să renunțe la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s