Chemat de DDB să o salveze pe Dinamo, Ionuț Lupescu face un anunț

Suporterii dinamoviști așteaptă implicarea din partea foștilor mari jucători, mai ales că traversăm o perioadă foarte grea.

Un nume menționat de multe ori ca un posibil conducător în Ștefan cel Mare, Ionuț Lupescu a spus că va fi prezent la meciurile lui Dinamo din liga secundă:

”Normal că aş merge la meciurile lui Dinamo. În Liga 2 nu am mai fost, dar aş merge şi în Liga 2, cum să nu merg? Asta înseamnă să fii dinamovist. Nu ştiu pe ce stadion vom merge, cei din conducere trebuie să găsească un stadion, nu?

Cred că se va găsi o soluţie undeva. Dacă ei se înscriu în Liga 2, cu siguranţă au ceva în spate. Nu sunt eu persoana pe care trebuie să o întrebi, sunt cei din conducere. Dacă sunt în ţară, voi merge la meciuri”, a declarat Lupescu pentru Orange Sport.

DDB, comunicat oficial: ”Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo”

Suporterii din DDB, cei care au finanțat clubul în ultimii 3 ani și datorită cărora gruparea din Ștefan cel Mare nu a falimentat, au făcut un apel către toți oamenii care pot să o ajute pe Dinamo.

”Unitatea este cheia!

Dinamo traversează cea mai dificilă provocare din istoria începută în 1948. În aceste momente, doar eforturile comune ale celor care simt în alb și roșu pot salva Dinamo. În acest sens, programul DOAR DINAMO BUCUREȘTI face un apel la unitate!

Dinamo înseamnă suporteri, Dinamo înseamnă foști și actuali jucători sau antrenori, Dinamo înseamnă foști sau actuali salariați ai clubului Dinamo. Dinamo are nevoie în aceste momente de implicarea tuturor.

Ne-am bucura ca domnii Răzvan Zăvăleanu, Mircea Rednic, Nicolae Badea, Florin Prunea, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu, Ioan Andone și alții, să vină alături de noi în efortul de a salva Dinamo și să reușească, în aceste momente, să treacă peste divergențele pe care le au sau peste subiectele care îi separă.

Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo, iar în acest demers avem nevoie de toți dinamoviștii. Din partea noastră, a suporterilor din Programul Doar Dinamo București, aveți toată deschiderea, vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!

ÎN VIATA ASTA MAI AVEM DE FĂCUT! Echipa DDB!”, a fost comunicatul postat de DDB pe Facebook.

CITESTE SI:

FRF urmărește atent situația de la Dinamo! Anunțul lui Răzvan Burleanu

Dorin Șerdean este dispus să renunțe la Dinamo

DDB, comunicat oficial: ”Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Chemat de DDB să o salveze pe Dinamo, Ionuț Lupescu face un anunț&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s