FRF urmărește atent situația de la Dinamo! Anunțul lui Răzvan Burleanu

La finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF, Răzvan Burleanu, președintele Federației, a fost întrebat despre situația clubului de fotbal Dinamo, care ar trebui să joace în Liga 2 sezonul viitor.

Dinamo București a retrogradat în premieră în Liga a 2-a, iar situația financiară a clubului este delicată, Răzvan Burleanu spune că ”urmărim situația cu mare atenție”.

”Cunoaștem situația financiară, ne-a fost comunicată din partea clubului. O urmărim cu mare atenție, astfel încât să putem interveni dacă va fi cazul”, a precizat președintele FRF.

Dinamo are datorii de peste 9 milioane de euro, iar administratorul judiciar nu a găsit un investitor important.

Dorin Șerdean deține 72% dintre acțiunile clubului Dinamo, dar nu are puterea financiară pentru a susține echipa. Șerdean cere garanții în valoare de 10 milioane de euro pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni unui investitor.

Dinamo a primit licența pentru Liga 2, din partea FRF, după ce a reușit să eșaloneze o parte dintre datorii.

DDB, comunicat oficial: ”Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo”

Suporterii din DDB, cei care au finanțat clubul în ultimii 3 ani și datorită cărora gruparea din Ștefan cel Mare nu a falimentat, au făcut un apel către toți oamenii care pot să o ajute pe Dinamo.

”Unitatea este cheia!

Dinamo traversează cea mai dificilă provocare din istoria începută în 1948. În aceste momente, doar eforturile comune ale celor care simt în alb și roșu pot salva Dinamo. În acest sens, programul DOAR DINAMO BUCUREȘTI face un apel la unitate!

Dinamo înseamnă suporteri, Dinamo înseamnă foști și actuali jucători sau antrenori, Dinamo înseamnă foști sau actuali salariați ai clubului Dinamo. Dinamo are nevoie în aceste momente de implicarea tuturor.

Ne-am bucura ca domnii Răzvan Zăvăleanu, Mircea Rednic, Nicolae Badea, Florin Prunea, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu, Ioan Andone și alții, să vină alături de noi în efortul de a salva Dinamo și să reușească, în aceste momente, să treacă peste divergențele pe care le au sau peste subiectele care îi separă.

Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo, iar în acest demers avem nevoie de toți dinamoviștii. Din partea noastră, a suporterilor din Programul Doar Dinamo București, aveți toată deschiderea, vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!

ÎN VIATA ASTA MAI AVEM DE FĂCUT! Echipa DDB!”, a fost comunicatul postat de DDB pe Facebook.

CITESTE SI:

Dorin Șerdean este dispus să renunțe la Dinamo

DDB, comunicat oficial: ”Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo”

Ultimele detalii transmise de CNI!

Publicitate

2 gânduri despre &8222;FRF urmărește atent situația de la Dinamo! Anunțul lui Răzvan Burleanu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s