Gică Mihali și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

Gică Mihali (56 de ani) a renunțat la postul de antrenor al lui Dinamo, iar în acest moment conducerea „câinilor” a fost preluată de Iulian Mihăescu și Ion Augustin.

Fostul tehnician nu a dorit să continue să o pregătească pe Dinamo, după ce a fost mandatat de conducerea clubului din Ștefan cel Mare să preia frăiele după plecarea lui Dusan Uhrin.

Mihali a fost prezentat deja la noua sa formație, Dunărea Călărași, cu care a semnat un contract pentru următorii 3 ani, a anuțat clubul într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook.

Mihali a pregătit în sezonul trecut echipa U19 a lui Dinamo, iar la nivel de seniori a mai pregătit printre altele pe CS Balotești sau CS Mioveni.

Dunărea Călărași urmează să evolueze anul viitor în Liga 3, după ce a retrogradat din liga secundă la capătul ultimei stagiuni.

Gică Mihali, prima reacție după plecarea de la Dinamo

Mihali a vorbit despre decizia de a părăsi Dinamo. Mihali a recunoscut că și-ar fi dorit să rămână la conducerea „câinilor”, însă s-a lovit de un moment delicat, care l-a făcut să ia în calcul plecarea.

Totodată, Gică Mihali a spus că a avut o întâlnire cu Răzvan Zăvăleanu, iar oficialul lui Dinamo i-a propus să se întoarcă la echipa U19 a clubului, propunere refuzată însă de tehnician.

„Nu m-am eliberat. Așa a fost situația, ce să fac. Nu mă simt mai liniștit, mi-ar fi plăcut să rămân. E Dinamo, echipa mea de suflet. Am trecut printr-un moment mai dificil. Eu trebuia să iau o decizie și dacă n-am putut aia a fost. Eu n-am fost antenor la Dinamo, am fost întâmplător acolo.

Am început pregătirea de două săptămâni și a trebuit să iau o decizie clară, care nu s-a putut lua însă. Dacă într-o echipă nu există reguli… Nu se poate ca la o echipă să facă fiecare ce vrea. Au apărut tot felul de tâmpenii. Mi-e rușine. Le-am spus și lor: ‘D-aia suntem unde suntem astăzi. Dacă nu sunteți un grup, nu aveți nicio șansă’.

Am avut o întâlnire cu Zăvăleanu, i-am spus care este situația. Mi-a zis că o să mă întorc la U19 și i-am zis că nu mă întorc, nu se mai poate”, a spus Mihali.

CITESTE SI:

Răzvan Grădinaru și-a găsit echipă

Mircea Rednic continuă războiul cu Zavaleanu!

Gică Mihali, prima reacție după plecarea de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Gică Mihali și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo&8221;

Lasă un răspuns