Răzvan Grădinaru și-a găsit echipă

Răzvan Grădinaru nu va continua la Dinamo.

Desi a fost unul dintre jucătorii cei mai constanți in 2022, Răzvan Grădinaru nu va continua în Ștefan cel Mare. Acesta si-a găsit deja echipă si va lucra alături de Dusan Uhrin:

”Da, e gata, am semnat cu Karmitiossa. Avem o înțelegere valabilă pe un an de zile, plus opțiunea de a mai prelungi cu încă unul. Salariul e puțin peste ce luam la Dinamo”, a declarat Răzvan Grădinaru pentru playsport.ro.

Relația cu antrenorul ceh a fost una foarte bună pe perioada colaborării în „Ștefan cel Mare”. Totodată, tehnicianul a fost cel care l-a dorit în Cipru pe fotbalist.

”M-am înțeles foarte bine cu Mister Dusan Uhrin jr. Am avut o relație foarte bună cu dânsul la Dinamo, unde am și jucat toate meciurile. El m-a dorit aici, în Cipru.

Vreau să-mi fac treaba cât mai bine, să ne îndeplinim obiectivul de a termina în primele 8 în campionat și să ajut echipa.

Eu am semnat un pre-contract pe 11 iunie, adică oferta pe care mi-au propus-o. Astăzi (n.r. – 28 iunie) am făcut vizita medicală și am semnat, oficial, contractul. Campionatul începe pe 26 august, avem cantonament de pregătire în Polonia, unde vom disputa și câteva meciuri amicale”, a mai declarat acesta pentru playsport.ro.

CITESTE SI:

Mircea Rednic continuă războiul cu Zavaleanu!

Gică Mihali, prima reacție după plecarea de la Dinamo

Ionel Dănciulescu: ”Dinamo din Liga a 2-a va rămâne Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Răzvan Grădinaru și-a găsit echipă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s