Ultimele detalii transmise de CNI!

Dinamo a disputat un ultim meci de tristă amintire pe vechea arenă din Ștefan cel Mare.

Acum urmează ca stadionul să fie demolat și să fie construit unul nou, probabil în doi ani de zile de la demolarea celui actual. Adrian Cefalan, directorul CNI, a oferit câteva detalii importante în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Cătălin Mureșanu de la Playsport, unde a vorbit și despre problema stadionului Dinamo.

”Urmează, în jurul datei de 25 iulie, să se depună de către proiectanti ofertele pentru realizarea studiului de fezabilitate si a documentatiilor conexe, să vedem câți ofertanți se vor înscrie. După o lună, o lună și jumătate o să avem și câștigătorul, apoi mai rămâne o săptămână pentru eventuale contestații.

După semnarea contractului și finalizarea studiului de fezabilitate o să aflăm datele legate de viitorul stadion, capacitatea, designul etc. Ăștia sunt pașii, studiul de fezabilitate, apoi mergem pentru aprobarea indicatorilor tehnico- economici, până la obținerea hotararii de guvern.

Am spus și în cazul Giuleștiului, pentru că s-a făcut această paralelă cu Ghencea și au existat acele întârzieri. Stadionul din ”Ștefan cel Mare” este poziționat în zona centrală, sunt restricții de circulație, este destul de departe de centură, practic pe acolo intră camioanele care aduc materialele și trebuie să strabată mare parte din oraș. La Ghencea, centura era aproape, în plus am ridicat acolo stația de betoane, în proximitatea șantierului. Trebuie răbdare”, a spus Adrian Cefalan pentru Playsport.

CITESTE SI:

Ionuț Nedelcearu: ”Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță!”

Gică Mihali și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

Răzvan Grădinaru și-a găsit echipă

3 gânduri despre &8222;Ultimele detalii transmise de CNI!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s