Ionuț Nedelcearu: ”Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță!”

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) crescut în Ștefan cel Mare, urmează să o părăsească pe Crotone după retrogradarea echipei în Serie C.

Fundașul a recunoscut că a fost contactat de echipe din România, dar nu plănuiește să se întoarcă în Liga 1, acolo unde a evoluat pentru Dinamo. Nedelcearu a lăsat de înțeles că ar fi dispus să se întoarcă în ”Ștefan cel Mare” în cazul în care nu va avea oferte, chiar și în Liga 2.

Internaționalul român a vorbit și despre posibilitatea de a ajunge la FCSB.

”Greu, foarte greu! Dar mă așteptam să se ajungă și aici, în ultimii doi ani am tot plutit în acea zonă și era de așteptat. Am plecat la fix, aș putea spune, pentru mine, nu pentru Dinamo. Dacă știam că rămân și ajut echipa să nu ajungă în play-out, nu plecam. Din punctul meu de vedere, al carierei, mă bucur că am luat acea decizie.

Era de așteptat, dar am jucat cu o echipă din Liga 2. Dacă ne uitam pe loturile celor două echipe, ne așteptam să ne salvăm, dar in păcate nu s-a întâmplat acest lucru. Să sperăm că va reveni cât mai curând în Liga 1.

Sunt echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat niciun răspuns concret. Obiectivul meu e să rămân în străinătate, în Italia sau în alt campionat puternic.

Dacă nu voi găsi ceva atrăgător, cu siguranță voi lua în calcul și România! Dacă nu mă vor aștepta echipele din Liga 1, Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță! Dinamo este Dinamo și va rămâne Dinamo pentru mine oricând”, a spus Ionuț Nedelcearu, la ”Interviul de 10” de la PRO Arena.

Internaționalul român a vorbit și despre posibilitatea de a ajunge la FCSB.

”Le mulțumesc frumos, domnului MM, că a declarat că mă vrea la FCSB. Nu am negociat nimic, nu am vorbit alte detalii, cum v-am spus și mai devreme, deocamdată aștept alte oferte”, a mai spus Ionuț Nedelcearu.

Ionuţ Nedelcearu a fost promovat la prima echipă în 2013 şi vândut cinci ani mai târziu în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro.

Apărătorul central a reuşit să însumeze 21 de apariţii la echipa naţională, marcând două goluri.

1 milion de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, potrivit Transfermarkt.

CITESTE SI:

Gică Mihali și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

Răzvan Grădinaru și-a găsit echipă

Mircea Rednic continuă războiul cu Zavaleanu!

3 gânduri despre &8222;Ionuț Nedelcearu: ”Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s