Ionuț Nedelcearu şi-a dat acordul pentru transfer. Unde poate ajunge fundaşul

Fundașul Ionuț Nedelcearu (26 de ani) nu vrea să rămână la Crotone, echipă care a ajuns în Serie C.

onuț Nedelcearu a fost pe lista celor de la FCSB, dar fundașul crescut în Ștefan cel Mare, n-a fost tentat de propunerea lui Gigi Becali.

În această perioadă, pentru Ionuţ Nedelcearu a sosit o ofertă de la campioana Poloniei, Lech Poznan, dintr-un campionat care atrage din ce în ce mai mulţi români. Ultimii sosiţi au fost Bogdan Racoviţan şi Virgil Ghiţă.

Agentul lui Nedelcearu a confirmat că Lech Poznan a făcut o ofertă pentru Crotone, dar această primă propunere a fost refuzată. Clubul italian a plătit peste un milion de euro pentru român şi vrea o sumă care să se apropie de cât le-a achitat elenilor de la AEK Atena.

În schimb, Ionuţ Nedelcearu şi-a dat acordul pentru a juca la echipa ca va reprezenta Polonia în preliminariile Champions League, iar negocierile continuă.

“Lui Ionuţ i-ar plăcea să se alăture lui Lech, este convins de perspectiva de a juca în Liga Campionilor. Clubul a făcut o ofertă lui Crotone, dar a fost refuzată. Avem oferte şi din Italia, şi Belgia, dar campioana Poloniei ar fi o opţiune grozavă. Vom vedea cum vor decurge negocierile cu actualul club”, a declarat impresarul Cristian Cernodolea pentru Weszlo.com.

Lech Poznan are de ales în fostul apărător al lui Dinamo Bucureşti şi Adrian Rus, fotbalistul lui Mol Fehervar, despre care sursa citată susţine că mai are oferte din Rusia şi Spania.

Polonezii i-au comparat pe Nedelcearu şi Rus

După ce au comparat cifrele celor doi din tricoul naţionalei României, polonezii au tras câteva concluzii: “Rus are un uşor avantaj la nivelul cifrelor, dar Nedelcearu e eficient la nivel individual. Amândoi au câştigat aproximativ la fel de multe dueluri în defensivă, dar Rus are un avantaj la duelul aerian”.

Ionuț Nedelcearu: ”Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță!”

Fundașul a recunoscut că a fost contactat de echipe din România, dar nu plănuiește să se întoarcă în Liga 1, acolo unde a evoluat pentru Dinamo. Nedelcearu a lăsat de înțeles că ar fi dispus să se întoarcă în ”Ștefan cel Mare” în cazul în care nu va avea oferte, chiar și în Liga 2.

”Greu, foarte greu! Dar mă așteptam să se ajungă și aici, în ultimii doi ani am tot plutit în acea zonă și era de așteptat. Am plecat la fix, aș putea spune, pentru mine, nu pentru Dinamo. Dacă știam că rămân și ajut echipa să nu ajungă în play-out, nu plecam. Din punctul meu de vedere, al carierei, mă bucur că am luat acea decizie.

Era de așteptat, dar am jucat cu o echipă din Liga 2. Dacă ne uitam pe loturile celor două echipe, ne așteptam să ne salvăm, dar in păcate nu s-a întâmplat acest lucru. Să sperăm că va reveni cât mai curând în Liga 1.

Sunt echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat niciun răspuns concret. Obiectivul meu e să rămân în străinătate, în Italia sau în alt campionat puternic.

Dacă nu voi găsi ceva atrăgător, cu siguranță voi lua în calcul și România! Dacă nu mă vor aștepta echipele din Liga 1, Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță! Dinamo este Dinamo și va rămâne Dinamo pentru mine oricând”, a spus Ionuț Nedelcearu.

CITESTE SI:

Valentin Lazăr, gata să semneze cu Dinamo. Ce condiție a pus

Liviu Gheorghe îşi face cunoscuta nemulțumire: ”Am fost înlăturaţi”

Handbal I ”Dulăii” sunt încrezători după aflarea adversarelor din Liga Campionilor: ”Îmi place să joc împotriva lor și mai ales să îi batem!”

3 gânduri despre &8222;Ionuț Nedelcearu şi-a dat acordul pentru transfer. Unde poate ajunge fundaşul&8221;

Lasă un răspuns