Valentin Lazăr, gata să semneze cu Dinamo. Ce condiție a pus

Dinamo a pierdut, sâmbătă, amicalul contra celor de la Concordia Chiajna, cu scorul de 0-1, după golul marcat de către Azdren Llullaku, în minutul 32.

Cu un lot total schimbat față de perioada în care activa în Liga 1, Dinamo încearcă să se adune până la startul noii competiții. Pentru asta, echipa noastră plănuiește să convingă mai mulți fotbaliști să se alăture echipei, iar unul dintre aceștia este Valentin Lazăr, liber de contract după despărțirea de CSM Reșița, din luna februarie.

Valentin Lazăr, extrema stânga în vârstă de 32 de ani, a jucat în amicalul cu Concordia Chiajna și a vorbit despre situația din club și despre un posibil contract cu Dinamo.

”A fost inițiativa mea să vin. Mi-am dorit să vin să ajut. Oamenii au zis să mă antrenez și au zis că dacă sunt bine vom ajunge la un numitor comun. Pentru a semna trebuie să-și dea acordul staff-ul. Domnul Mihăescu și domnul Augustin se ocupă. Vom vedea cine va veni.

Eu vreau să vin să ajut. Va fi un salariu OK pentru vârsta mea și pentru ce pot face. Eu sper să rămân. Dacă voi simți că e foarte rău, din punct de vedere sportiv, ridic mâna și plec acasă la copii.

De 3 ani se simțea că există posibilitatea să ajungem în această situație. Acum sunt foarte mulți juniori, suntem și câțiva cu experiență. Cu ceva întăriri ne putem bate la play-off și putem atacă promovare”, a spus Vali Lazăr la finalul partidei.

La Dinamo, fotbalistul a strâns 122 de meciuri și 21 de goluri, în 3 perioade: iulie 2013 – septembrie 2015, ianuarie 2016-ianuarie 2017 și ianuarie 2020 – octombrie 2020.

Lazăr a evoluat ultima dată sub comanda lui Dan Alexa, la Reșița, în al treilea eșalon.

CITESTE SI:

Liviu Gheorghe îşi face cunoscuta nemulțumire: ”Am fost înlăturaţi”

Handbal I ”Dulăii” sunt încrezători după aflarea adversarelor din Liga Campionilor: ”Îmi place să joc împotriva lor și mai ales să îi batem!”

Răzvan Zăvăleanu confirmă negocierile: ”O să aducem pe cineva alături de noi”

3 gânduri despre &8222;Valentin Lazăr, gata să semneze cu Dinamo. Ce condiție a pus&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s