Liviu Gheorghe îşi face cunoscuta nemulțumire: ”Am fost înlăturaţi”

Cu şase meciuri pentru prima echipă clubului nostru şi selecţionat la naţionalele under al României, Liviu Gheorghe (22 de ani) şi-a povestit drama din ultimii ani.

El este unul dintre cei mai promițători fotbaliști din generația sa, iar jucătorul a fost împrumutat la mai multe echipe, altfel neavând șanse se progreseze în Ștefan cel Mare. Gheorghe a dezvăluit că cei de la Dinamo nu îl lasă să devină jucător liber de contract.

”Da, mai sunt sub contract cu Dinamo, dar degeaba! Nu îmi răspund la telefon şi nici actele nu mi le-au dat.

Doar cu domnul antrenor Mihali (n.r. – plecat între timp de la Dinamo) am discutat direct. Mi-a spus să revin la juniori, nu la echipa mare. Dar eu am 22 de ani, nu mai sunt junior! Le-am spus să-mi dea actele, că vreau să rămân liber, dar n-am primit niciun răspuns!

Am fost împrumutat mereu, niciodată nu am fost binevenit când trebuia să mă prezint la reunire. N-am fost la nicio reunire a lui Dinamo de când am plecat sub formă de împrumut”

Încerc să-mi găsesc un angajament acum, dar nu pot să fac nimic dacă nimeni de la Dinamo nu îmi răspunde la telefon. Degeaba vorbesc în stânga şi în dreapta, dacă tot la problema actelor se ajunge.

Cu o pregătire bună şi un program pe măsură, 100% aş fi putut ajuta şi eu echipa în liga secundă, dar nu mai am speranţe că pot să revin. Dinamo mi-a adus multe bucurii, dar parcă şi mai multe regrete şi frustrări”, spune Liviu Gheorghe pentru gsp.ro.

După ce a irosit ani importanţi din cariera sa, mijlocaşul se simte descumpănit.

”Oricum, nu ştiu cu ce am greşit clubului meu de suflet. Noi, generaţia 98-99, am ridicat clubul, am jucat în Youth League la categoria noastră de vârstă, am câştigat campionatul şi am jucat finale în Liga Elitelor în fiecare an, dar respect din partea conducerii n-am primit niciodată. Am fost înlăturaţi ca nişte câini vagabonzi! Cineva a avut «grijă» de generaţia nostră. Sunt dezamăgit profund.

Vă spun sincer, am intrat în depresie după ce am plecat! Cei din club îmi spuneau că sunt printre cei mai promiţători tineri. Acum, sunt un nimeni care trebuie să se antreneze cu juniorii. Lucrurile întâmplate la Dinamo şi-au pus vizibil amprenta asupra mea.

Eram selecţionat la toate naţionalele de juniori, nu am lipsit de la nicio selec ţie până la U19, după au avut grijă să dispar din peisaj şi să mă trimită în umbră”, a mai spus fotbalistul pentru sursa citată.

Accidentare teribilă în 2018

Trimis pe teren de Florin Bratu la pauza meciului Dinamo – Juventus București 1-2, Liviu Gheorghe a suferit accidentare pe care n-o uită nici în ziua de azi. Mijlocașul de 18 ani a ieșit de pe teren pe targă în prelungirile acelei partide, după o intrare prin alunecare a lui Stephan Drăghici.

Gheorghe a suferit o entorsă de gradul doi la genunchiul stâng și a lipsit săptămâni bune de pe gazon.

6 meciuri a adunat Liviu Gheorghe la prima echipă a lui Dinamo: 5 în campionat și unul în Cupă

CITESTE SI:

Handbal I ”Dulăii” sunt încrezători după aflarea adversarelor din Liga Campionilor: ”Îmi place să joc împotriva lor și mai ales să îi batem!”

Răzvan Zăvăleanu confirmă negocierile: ”O să aducem pe cineva alături de noi”

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Rednic, după ce a fost acuzat că a încasat o „avere” de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Liviu Gheorghe îşi face cunoscuta nemulțumire: ”Am fost înlăturaţi”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s