Comunicat de presă DDB: ”Dinamo continuă!” Care este situația salarială

Suporterii din programul ”Doar Dinamo București” au emis un comunicat oficial cu privire la situația în care se află clubul, după zvonurile potrivit cărora echipa ar putea intra în faliment.

Ajunsă într-o situație fără precedent în cei 74 de ani de istorie, încearcă să rezolve dificultățile apărute din mers și face tot posibilul să fie gata de startul ligii secunde, chiar dacă momentan se confruntă cu foarte multe probleme, atât sportive, cât și financiare.

După ce problema stadionului pare că a fost rezolvată, cel puțin pentru startul sezonului, acum și din punct de vedere financiar a mai fost trecut un hop.

Un salariu către jucători a fost achitat de către administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat DDB.

„În urma discuțiilor purtate astăzi cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, putem anunța membrii programului Doar Dinamo București faptul că discuțiile pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo continuă.

Pentru a evita riscul unei situații grave, chiar a falimentului, Răzvan Zăvăleanu a achitat din buzunarul propriu salariile pe o lună de zile, se câștigă astfel timp necesar negocierilor.

Urmează ca în următoarea perioadă să se rezolve situația administratorului special, respectiv a antrenorului principal.Echipa DDB!”, a fost mesajul postat pe Facebook, pe pagina programului DDB.

În ultimul timp s-a vorbit despre discuții cu mai mulți posibili investitori care să vină la Dinamo, lucru confirmat chiar de către Răzvan Zăvăleanu. Momentan, situația a rămas una neclară, însă există în continuare această speranță pentru fanii dinamoviști.

Dinamo a efectuat vizita medicală

23 de jucători de la Dinamo au fost prezenţi la vizita medicală. Liga a II-a va lua startul în data de 6 august.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dinamo Bucureşti va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Slobozia, un amical împotriva echipei Unirea Slobozia.

CITESTE SI:

Dinamo s-a înscris oficial în Liga a 2-a! Pe ce arenă vor evolua ”câinii”

CS Dinamo, reacționează după decizia MTS-ului: ”Să joace dacă au valoare”

Răzvan Zăvăleanu a răbufnit după fake news-urile din presă: ”E o mare prostie”

3 gânduri despre &8222;Comunicat de presă DDB: ”Dinamo continuă!” Care este situația salarială&8221;

Lasă un răspuns