Dinamo renunţă la un jucător care nu își mai dorea să continue în Ștefan cel Mare

Dinamo se află în cel mai ”negru” punct din istorie, după retrogradarea în Liga a 2-a, iar ”haita” se destramă în urma barajului pierdut cu U Cluj.

Alături de Dusan Uhrin şi o bună parte din lotul de jucători părăsind de îndată echipa după retrogradare. Câţiva fotbalişti au rămas totuşi în Ştefan cel Mare, fie de bună voie, fie siliţi, majoritatea fiind jucători proveniţi din pepiniera lui Dinamo.

Printre aceştia se numără şi Ricardo Grigore. Considerat un jucător de perspectivă, conducerea nu era dispusă să renunţe la acesta fără o sumă importantă de transfer, astfel că îl ţinea în lot.

”Situaţia mea rămâne incertă. Vreau să plec, îmi doresc să mă înţeleagă. Am încercat să le aduc o ofertă pe mine. Acum se negociază, se analizează bine oferta.

Sper să mă înţeleagă, să mă lase să plec, pentru că asta e dorinţa mea cea mai mare. Nu vreau să fiu ţinut cu forţa.

Nu pot să spun de unde e oferta, dar e din România”, declara Ricardo Grigore, în urmă cu o săptămână.

Totuşi, se pare că dorinţa jucătorului de 23 de ani s-a împlinit acum. playsport.ro anunţă că, având nevoie de bani, Dinamo s-a decis să renunţe la apărătorul central.

Iar, conform sursei citate, acesta şi-ar fi găsit deja o nouă echipă. Grigore afirmase că are o ofertă pe care clubul o ia în calcul, iar aceasta ar fi de la FC U Craiova.

După ieşirea din penitenciar, Adrian Mititelu anunţase că pregăteşte două transferuri importante, printre care şi aducerea unui fundaş central, iar jucătorul în cauză ar fi chiar Rici Grigore.

”Pregătim două transferuri, doi jucători impresionanţi, un fundaş central şi un atacant”, a declarat Adrian Mititelu.

Negocierile dintre cele două părţi ar fi într-un stadiu foarte avansat, astfel că jucătorul ar putea pleca curând din Ştefan cel Mare.

Ricardo Grigore a debutat în tricoul lui Dinamo în play-out, în 2018, şi a reuşit să însumeze de atunci 101 apariţii, şase goluri şi cinci assist-uri.

Alin Buleică a părăsit și el ”haira”: ”Am avut o discuție cu familia și am decis ca este mai bine să plec”

Sosit în iarnă la Dinamo, la propunerea fostului antrenor Flavius Stoican, fundașul dreapta Alin Buleică (30 de ani) nu va mai continua la echipa noastră și în Liga a 2-a.

Deși luase în calcul prelungirea contractului, Alin Buleică a decis că e mai bine să își caute alt club și a părăsit baza de pregătire de la Săftica.

”Am plecat de la Dinamo din cauza incertitudini care este acum la club, aveam deja restanțe și am primit doar promisiuni că se vor rezolva toate problemele doar în cazul în care preia cineva clubul.

Am așteptat să se întâmple lucrul acesta, dar încă nimic nou. Ieri am avut o discuție cu familia și am decis ca este mai bine să plec și să aștept o ofertă mai bună. Îmi pare rău că am plecat, pentru ca este vorba de un club mare din România, cu tradiție și suporteri. Sper să își poată reveni”, a declarat Alin Buleică.

Întrebat despre articolele de presă apărute în mass-media referitoare la problemele de la baza Săftica, Buleică a confirmat parțial cele scrise.

”Dacă vă referiți la apă sau la bucătar, vă spun sincer că apă avem la antrenament, bucătar într-adevar nu mai este, dar asta nu e ceva nou în Romania, ca să nu ai bucătar la club. Aripoarele au fost bune, fiindcă am mâncat și eu”, a mai spus, fundașul.

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat la FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala (Grecia), Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad, FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele și Viitorul Pandurii Târgiu Jiu.

Pentru Dinamo a evoluat 682 minute, în 10 meciuri de Liga 1, toate disputate în 2022, iar în prima parte a sezonului 2021-2022 a bifat 741 minute în 9 partide de Liga 2, pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Buleică nu a jucat pentru Dinamo în cele două meciuri de baraj cu U Cluj, pentru evitarea retrogradării în Liga 2.

CITESTE SI:

Natație I România, din nou medaliată la Campionatele Europene! Cursă fabuloasă la 4X100 de metri liber mixt pentru David Popovici și compania

Natație I David Popovici este campion european de juniori la 200 m liber

O nouă plecare din Ștefan cel Mare: ”Am avut o discuție cu familia și am decis ca este mai bine să plec”

4 gânduri despre &8222;Dinamo renunţă la un jucător care nu își mai dorea să continue în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns