Rapid sfidează interdicția la transferuri și se interesează de un jucător din Ștefan cel Mare

Dinamo se confruntă cu mari probleme de lot, din cauza situaţiei financiar, iar în așteptarea investitorii, români sau israelieni, care să vină să producă o infuzie de capital la Dinamo, fotbaliștii au efectuat vizita medicală, în dimineaţa zilei de joi.

De la vizita medicală au lipsit doi jucători care au făcut parte din lotul ce a retrogradat Dinamo în Liga a 2-a, pentru prima oară în istoria de 74 de ani, ai ”câinilor roșii”. Steliano Filip nu s-a prezentat la reunirea, în timp ce Ricardo Grigore se pare că a semnat deja cu FCU Craiova 1948.

Potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro, Gabriel Moura se pregătește și el să completeze lista jucătorilor care dau bir cu fugiţii, după ce au retrogradat echipa noastă.

Brazilianul a venit în iarnă la Dinamo, făcând parte din ”pachetul Mediaș”. Fundașul se află sub contract cu Dinamo, dar poate părăsi Ștefan cel Mare.

Se pare că de fotbalistul de bandă se interesează Rapid București. Giuleștenii sunt una dintre cele mai active echipe din perioada de mercato, în ciuda deciziei date de TAS.

Răzvan Zăvăleanu i-a vizitat pe fotbaliști în cantonamentul de la Săftica

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, i-a vizitat pe fotbaliștii lui Dinamo la Săftica marți, 5 iulie.

Oficialul lui Dinamo a purtat un dialog cu jucătorii echipei. Le-a promis acestora că, până la data de 15 iulie, urmează să le fie plătit un salariu restant. Sumele reprezintă datorii curente ale clubului.

Astfel, plecarea lui Gabriel Moura în schimbul unei sume de bani ar veni ca o gură de oxigen. Cel mai probabil, Zăvăleanu se va folosi de banii respectivi pentru a plăti din salariile jucătorilor.

Dinamo renunţă la Ricardo Grigore

Considerat un jucător de perspectivă, conducerea nu era dispusă să renunţe la acesta fără o sumă importantă de transfer, astfel că îl ţinea în lot.

”Situaţia mea rămâne incertă. Vreau să plec, îmi doresc să mă înţeleagă. Am încercat să le aduc o ofertă pe mine. Acum se negociază, se analizează bine oferta.

Sper să mă înţeleagă, să mă lase să plec, pentru că asta e dorinţa mea cea mai mare. Nu vreau să fiu ţinut cu forţa.

Nu pot să spun de unde e oferta, dar e din România”, declara Ricardo Grigore, în urmă cu o săptămână.

După ieşirea din penitenciar, Adrian Mititelu anunţase că pregăteşte două transferuri importante, printre care şi aducerea unui fundaş central, iar jucătorul în cauză ar fi chiar Rici Grigore.

”Pregătim două transferuri, doi jucători impresionanţi, un fundaş central şi un atacant”, a declarat Adrian Mititelu.

În vârstă de 23 de ani, fundaşul central este unul dintre cei mai importanţi jucători crescuţi în ultimii ani în centrul de copii şi juniori al clubului Dinamo. Ricardo Grigore a debutat pentru prima echipă a “câinilor” în august 2018, într-un meci cu Farul Costanţa, iar de atunci a strâns 6 goluri şi 5 pase decisive în cele 101 meciuri jucate pentru clubul din Ştefan cel Mare.

Evoluţiile bune din competiţiile interne l-au adus pe Ricardo Grigore şi în atenţia reprezentativelor României. Fundaşul central are două meciuri pentru naţionala U19, cinci partide pentru naţionala de tineret şi două prezenţe în tricoul reprezentativei U23, în vara anului trecut, la Jocurile Olimpice din Tokyo.

Steliano Filip s-a răzgândit: ”Da! De ce nu?”

Fundașul stânga a fost dispus să renunțe la restanțele salariale pentru a pleca liber de contract, dar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, s-a opus acestei variante.

Dinamo ar dori, în continuare, o sumă de bani în schimbul lui Steliano Filip. Acum, fundașul așteaptă ca dinamoviștii să-i plătească restanțele salariale, caz în care s-ar arăta dispus să rămână și în Liga 2 la echipa noastră.

”Eu am vrut să renunț la salariile restante, dar clubul a avut o altă idee. Aștept acum să se rezolve situația. Dacă sunt șanse să mai joc pentru Dinamo. Da! De ce nu?”, a spus Steliano Filip.

Filip, care are și șapte prezențe la naționala României, mai are contract cu Dinamo până la finalul sezonului următor.

250.000 de euro este cota de piață a fundașului pe care ”câinii” l-au vândut în Croația în 2018, la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro.

În România, Filip a mai jucat pentru LPS Banatul, Avicola Buziaș, FC Maramureș, Dunărea Călărași și Viitorul.

CITESTE SI:

Oficial I Stadionul ”Arcul de Triumf” devine o soluție prin hotărâre de guvern

Dinamo renunţă la un jucător care nu își mai dorea să continue în Ștefan cel Mare

Natație I România, din nou medaliată la Campionatele Europene! Cursă fabuloasă la 4X100 de metri liber mixt pentru David Popovici și compania

3 gânduri despre &8222;Rapid sfidează interdicția la transferuri și se interesează de un jucător din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns