Răzvan Patriche, detalii din sânul echipei: ”Nu este totul adevărat din tot ce apare”

Dinamo s-a reunit pe data de 20 iunie la Săftica, însă vizita medicală a jucătorilor antrenați de Iulian Mihăescu, a fost efectuată în dimineaţa zilei de joi.

Răzvan Patriche, se numără printre puținii jucători cu experiență care au continuat la Dinamo și după retrogradare și a vorbit înaintea primului sezon din istoria clubului nostru în eșalonul secund al României.

Fundașul în vârstă de 35 de ani a spus că nu s-a pus nicio secundă problema să plece de la echipă, însă a recunoscut că situația este una neclară în momentul de față.

Cu toate acestea, Răzvan Patriche nu se gândește la falimentul clubului și speră că oficialii clubului vor găsi un finanțator în următoarele zile.

“Este o situație neclară încă, dar sperăm ca săptămâna asta să se rezolve mai multe. Nu a fost vorba să plec. Pentru mine este ok, ținând cont că sunt din București și stau aproape de casă. Momentan nu se știu multe, nici noi nu știm. Este frustrant, dar lucrurile se vor rezolva. Nu ne temem de faliment. Cei din conducere au zis că e posibil să se rezolve situația, să fim preluați de cineva.

Avem destui jucători. Sunt mulți copii, pe care i-am cunoscut acum. Am tot trecut prin situații dificile și mereu am scos-o la capăt. Nu este chiar totul adevarat din tot ce apare. Avem condiții foarte bune de antrenament. Totul este ok. E adevărat că nu avem un președinte, căruia să-i comunicăm toate problemele”, a spus Patriche.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Noul sezon din Liga 2 începe peste o lună, însă la Dinamo mai sunt multe lucruri de pus la punct până atunci. În momentul retrogradări a fost un adevărat exod de la echipă, iar înlocuitorii au venit doar de la echipa a doua şi juniori.

1 transfer a bifat Dinamo în această vară: Bogdan Gavrilă

6 august este data la care începe Liga 2

CITESTE SI:

Rapid sfidează interdicția la transferuri și se interesează de un jucător din Ștefan cel Mare

Oficial I Stadionul ”Arcul de Triumf” devine o soluție prin hotărâre de guvern

Dinamo renunţă la un jucător care nu își mai dorea să continue în Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Răzvan Patriche, detalii din sânul echipei: ”Nu este totul adevărat din tot ce apare”&8221;

Lasă un răspuns