Neluţ Roşu a efectuat vizita medicală alături de ”câini”. Detalii despre semnarea contractului

Dinamo a efectuat în cursul zilei de joi vizita medicală, înaintea primului sezon din istorie petrecut în eșalonul secund al României.

Dinamo l-a pierdut pe Ricardo Grigore (23 de ani), care s-a despărțit de ”haită” și s-a înțeles cu FCU Craiova, însă ”câinii” sunt foarte aproape să bifeze o mutare importantă pe plan ofensiv. Neluţ Roşu a efectuat vizita medicală alături de echipa noastră şi a recunoscut că mai are de pus la punct doar câteva detalii până să semneze şi contractul.

“Am venit să facem controlul medical, vedem care e situaţia, sper să fie toată lumea bine. Când plouă se spune că e bogăţie, sper să vină şi pe la noi. Am înţeles că sunt nişte discuţii care urmează să se concretizeze, să ştim pe ce drum mergem. Au apărut multe ştiri care nu sunt adevărate, că o să fie faliment până vineri… Nici nu s-a discutat aşa ceva.

Conducerea e alături de echipă şi încearcă până vineri să achite un salariu. Dacă nu reuşeşte, discutăm din nou şi vedem ce se întâmplă, dar nici vorbă că e zi decisivă, că se închid porţile, că se pune lacătul.

Eu încă nu am semnat, pentru că mai am nişte lucruri de clarificat cu Voluntari şi cred că azi sau mâine rezolvăm. Cred că va fi o provocare frumoasă pentru orice jucător care rămâne aici. Vom avea şanse de promovare dacă lucrurile se vor rezolva.

Dacă vor veni oameni lângă echipă, eu cred că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte promovarea” , a declarat Neluţ Roşu.

În cariera sa, Neluţ Roşu a mai fost legitimat la FC Botoşani, Concordia Chiajna, CFR Cluj, Farul Constanţa, Astra Giurgiu, Levski Sofia, Gaz Metan, UTA şi FC Voluntari.

Răzvan Patriche: ”Nu este totul adevărat din tot ce apare”

Răzvan Patriche, se numără printre puținii jucători cu experiență care au continuat la Dinamo și după retrogradare și a vorbit înaintea primului sezon din istoria clubului nostru în eșalonul secund al României.

Fundașul în vârstă de 35 de ani a spus că nu s-a pus nicio secundă problema să plece de la echipă, însă a recunoscut că situația este una neclară în momentul de față.

Cu toate acestea, Răzvan Patriche nu se gândește la falimentul clubului și speră că oficialii clubului vor găsi un finanțator în următoarele zile.

„Este o situație neclară încă, dar sperăm ca săptămâna asta să se rezolve mai multe. Nu a fost vorba să plec. Pentru mine este ok, ținând cont că sunt din București și stau aproape de casă. Momentan nu se știu multe, nici noi nu știm. Este frustrant, dar lucrurile se vor rezolva. Nu ne temem de faliment. Cei din conducere au zis că e posibil să se rezolve situația, să fim preluați de cineva.

Avem destui jucători. Sunt mulți copii, pe care i-am cunoscut acum. Am tot trecut prin situații dificile și mereu am scos-o la capăt. Nu este chiar totul adevarat din tot ce apare. Avem condiții foarte bune de antrenament. Totul este ok. E adevărat că nu avem un președinte, căruia să-i comunicăm toate problemele”, a spus Patriche.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Noul sezon din Liga 2 începe peste o lună, însă la Dinamo mai sunt multe lucruri de pus la punct până atunci. În momentul retrogradări a fost un adevărat exod de la echipă, iar înlocuitorii au venit doar de la echipa a doua şi juniori.

6 august este data la care începe Liga 2

CITESTE SI:

Răzvan Patriche, detalii din sânul echipei: ”Nu este totul adevărat din tot ce apare”

Rapid sfidează interdicția la transferuri și se interesează de un jucător din Ștefan cel Mare

Oficial I Stadionul ”Arcul de Triumf” devine o soluție prin hotărâre de guvern

3 gânduri despre &8222;Neluţ Roşu a efectuat vizita medicală alături de ”câini”. Detalii despre semnarea contractului&8221;

Lasă un răspuns