Marius Niculae explică de ce a refuzat să vină la Dinamo

Marius Niculae a fost din nou pe listă să fie conducător al lui Dinamo din această vară, dar acesta a explicat de ce a refuzat să vină la echipa noastră.

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Niculae a explicat:

”Eu sunt la federație, sunt la CS Dinamo și era un conflict de interese. Nici nu vreau să comentez prea multe pe tema asta. Au fost discuții cu mai mulți oameni, dar toți au cerut niște garanții pe care domnul Zăvăleanu nu le-a putut oferi. Asta e părerea mea. Orice om cere ceva ca să vină la Dinamo. Dacă nu ai jucătorii plătiți la zi ce pretenții să ai de la ei?”.

Marius Niculae: ”Nu mă gândesc să candidez nici în cadrul alegerilor pentru funcția de președinte al DDB”

Fostul mare jucător al lui Dinamo e de părere că va fi extrem de dificil să se găsească un nou finanțator: ”Nu văd o soluție pe termen scurt pentru a se regla situația. Investitor se caută de când a venit domnul Zăvăleanu și eu cred că e foarte puțin probabil să se găsească unul. Greul l-a dus doar DDB-ul și nu cred că se va mai întâmpla în România ce au reușit ei. Din nefericire nu a fost de ajuns.

E greu să motivezi niște jucători care sunt cu gândul la plecare, care nu au condiții să facă performanță. E greu să faci ceva cu niște jucători care au fost la U19 sau au retrogradat cu Dinamo 2. Suntem singurii din România care a retrogradat cu două echipe în același sezon. Nu văd cum s-ar regla lucrurile.

Sunt trei echipe cu numele de Dinamo acum, dar și înainte erau Dinamo Brașov, Dinamo Pitești, Dinamo Timișoara și așa mai departe. Din punctul meu de vedere echipa din Liga 2 e Dinamo și trebuie să vedem ce se va întâmpla cu această echipă. Nu cred că se va ajunge ca la Steaua sau la Craiova. E un lucru bun dacă se investește la nivel de copii și juniori. Aduce concurență celorlalte academii.

Craiova și Rapid au început din ligile inferioare. Suporterii lui Dinamo clar nu își doresc acest luru. Nu ar fi o problemă că ar veni Dinamo după 5-6 ani în Liga 1, important e să fie o societate serioasă, curată, să poți să contruiești din temelii. În cazul în care nu vine un investitor ce faci? Nu poți să te zbați în Liga 2 cu un lot cu care nu poți să promovezi și să rămăi blocat. Problema e că ești condiționat de datorii care vor cântări foarte greu.

Orice investitor care ar veni cere un audit. Acolo se vede absolut tot și atunci probabil se sperie de datoriile de milioane de euro din spate. Ele trebuie plătite ca să scoată clubul din insolvență apoi să vină cu un buget. Dinamo nu are un stadion unde să joace și e un lucru foarte important asta”, a declarat Marius Niculae pentru sursa mai sus citată.

CITESTE SI:

Președintele Federației de Rugby, răspuns final privind găzduirea lui Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf

Dorit de Rapid, Gabriel de Moura vrea să rămână la Dinamo! Anunțul lui Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu prin RTZ a convocat AGA. Care este ziua decizională la Dinamo

4 gânduri despre &8222;Marius Niculae explică de ce a refuzat să vină la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s