Răducioiu își anunță plecarea! Ce l-a făcut să ia această decizie

Dinamo rămâne fără un om important din conducere, înaintea startului din Liga 2. În urmă cu o lună, Florin Răducioiu a anunţat că e dispus să rămână în ”haită”.

Acum, fostul mare fotbalist dinamovist, Florin Răducioiu a anunţat că-şi prezintă demisia din funcţia de team manager al clubului. ”Marele blond” susţinut că s-a simţit ofensat de comportamentul administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu.

“Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând. Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac”, a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

Fostul atacant dinamovist nu-şi va schimba decizia, dezamăgit de felul cum s-a comportat administratorul judiciar. Mai mult, Răducioiu l-a găsit vinovat şi pe Răzvan Zăvăleanu pentru retrogradarea echipei şi a susţinut că Nicolae Badea, patronul lui FC Dinamo, din Liga 4, e singurul care a ajutat clubul din Liga 2.

“În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot, în care i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia.

Domnul Badea a fost singurul care a ajutat concret Dinamo, economic, logistic, lucruri care nu au fost apeciate. Singurul a fost care a încercat să salveze clubul de la dezastru. Nu e vina lui, e vina altora. Domnul Badea mi-a zis că fac foarte bine că-mi dau demisia. Am principii în viaţă. Eu am respect faţă de persoane, al lor nu există. Nu vreau să fiu înconjurat de lume care nu e loială. Domnului Badea îi urez succes cu echipa din Liga 4.

Le doresc să rămână în Liga 2, pericolul real e să retrogradeze în Liga 3. Echipa nu e foarte bună acum. Nu ştiu ce vor face, nu ştiu lotul lui Dinamo acum. Nu mă mai priveşte”, a adăugat dinamovistul.

Iulian Mihăescu, cere întăriri: ”Va fi greu să rezistăm”

Au mai rămas trei săptămâni până la startul ligii secunde, iar

Iulian Mihaescu este principal, până in momentul in care se va găsi o soluție. Acesta spune că Dinamo are nevoie în primul rând de întăriri:

”Din păcate, nu sunt prea mulţi jucători care vor să vină la Dinamo, în această situaţie. Mă bucur că au semnat Lazăr şi Roşu, dar avem nevoie de întăriri. Va fi greu să rezistăm cu jucători care anul trecut au retrogradat în Liga a 4-a şi juniori de la Mihali.

Sper ca situaţia să se îndrepte în următoarele săptămâni. Probabil că eu voi conduce echipa la începutul sezonului dacă nu se rezolvă situaţia cu preşedintele până atunci. Dar să ştiţi că mă deranjează unele lucruri pe care le tot citesc.

Toată lumea spune că Dinamo nu are antrenor. Păi eu ce sunt aici? Peste tot citesc că nu există antrenor la Dinamo, că e haos. Noi ne pregătim, eu sunt aici, am contract şi ajut.

Dar, într-adevăr, situaţia este dificilă la nivel de lot. Dacă nu vin întăriri, va fi greu să rezistăm în această situaţie”, a spus Mihăescu.

CITESTE SI:

Preşedintele COSR, despre ordinul privind regula de 40 la sută de participare a sportivilor români la competiţii: ”Am înţeles că zilele acestea se discută o amânare a intrării în vigoare”

Jonathan Rodriguez a fost prezentat la noua sa echipă, după ce a plecat de la Dinamo

Iulian Mihăescu, cere întăriri: ”Va fi greu să rezistăm”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare

4 gânduri despre &8222;Răducioiu își anunță plecarea! Ce l-a făcut să ia această decizie&8221;

Lasă un răspuns