Cătălin Hîldan Jr. a plecat din Ștefan cel Mare și a fost prezentat la noua sa echipă

Cătălin Hîldan jr (19 ani), nepotul ”Unicului Căpitan” al ”câinilor”, nu mai este jucătorul lui Dinamo.

După ce în sezonul trecut a fost folosit la echipa secundă, alături de care nu a avut rezultate notabile, acesta și-a găsit altă echipa, neavând șanse de a evolua pentru prima echipă a lui Dinamo.

Acesta a fost prezentat la Voluntari, care a anunțat și alte transferuri de jucători tineri. Ajuns la 19 ani, acesta se desparte de echipa unde unchiul său a devenit un simbol al peluzei, dar nu numai. Din păcate, numele de Hîldan a fost greu de dus în spate și nu a avut nici parte de susținere din partea antrenorilor.

Deși este un jucător foarte înalt, trecut de 1.90, era folosit preponderent fundaș dreapta la Dinamo II. Acum are șansa unui restart și să scape de presiunea adusă de numele greu pe care îl poartă. Rămâne un dinamovist de-al nostru și îi urăm mult succes!

Cătălin Hîldan jr a semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari a anunțat transferul lui Hîldan jr prin intermediul contului oficial de Instagram. Pe lângă fostul dinamovist, alți trei tineri fotbaliști vor face parte din lotul ilfovenilor.

”Echipa noastră a semnat, în aceste zile, cu 4 tineri jucători talentați.

Bogdan Dragomir – 18 ani -crescut la Juniorul București, component al loturilor naționale de juniori al clubului FC Rapid 1923 , Bogdan evoluează pe postul de fundaș stânga.

Cătălin Hîldan – 19 ani- fundaș central -sosit de la FC Dinamo Bucuresti

Doru Andrei – crescut de Comprest Gim, jucător de bază la echipa națională U-19 a României, cu prestații foarte bune la Campionatul European U-19 din această vară, mijlocașul dreapta, în vârstă de 19 ani, s-a alăturat trupei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Robert Popescu – 19 ani- mijlocaș ofensiv,campion național cu FCSB U-15, născut în regiunea maestrului Ilie Balaci, Robert a făcut pasul către prima echipă a clubului nostru.

Clubul nostru le urează ”Bun Venit!” și le dorește mult succes în culorile FC Voluntari!”, se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari.

Au trecut peste 21 de ani de când Cătălin Hîldan, idolul suflării dinamoviste, a părăsit această lume, în timpul unui meci de pregătire. Din prima zi în care a călcat pe un teren de fotbal, nepotul său Cătălin jr a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, însă după retrogradarea echipei în Liga 2, tânărul fundaș central a părăsit gruparea din Ștefan cel Mare.

Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan, în vârstă de 24 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul unui amical susținut de Dinamo la Oltenița și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă dă milităria jos din pod: ”Lucrul acesta aș vrea să se termine”

Dinamo debutează în Liga 2. Unde se va juca meciul din prima etapă

Ionuț Nedelcearu semnează și continuă în Italia

4 gânduri despre &8222;Cătălin Hîldan Jr. a plecat din Ștefan cel Mare și a fost prezentat la noua sa echipă&8221;

Lasă un răspuns