Cătălin Hîldan Jr., prima reacție după despărțirea de Dinamo: ”Desigur că m-aș întoarce”

Cătălin Hîldan jr (19 ani), nepotul ”Unicului Căpitan” al ”câinilor”, a plecat de la Dinamo și s-a alăturat lotului celor de la FC Voluntari.

După ce în sezonul trecut a fost folosit la echipa secundă, alături de care nu a avut rezultate notabile, acesta și-a găsit altă echipa, neavând șanse de a evolua pentru prima echipă a lui Dinamo.

Ajuns la 19 ani, acesta se desparte de echipa unde unchiul său a devenit un simbol al peluzei, dar nu numai. Din păcate, numele de Hîldan a fost greu de dus în spate și nu a avut nici parte de susținere din partea antrenorilor.

Deși este un jucător foarte înalt, trecut de 1.90, era folosit preponderent fundaș dreapta la Dinamo II.

Puștiul care a debutat pentru echipa mare a lui Dinamo în amicalul de gală cu Dinamo Kiev, Cătălin Hîldan Jr. a dezvăluit motivele pentru care nu a mai continuat în Ștefan cel Mare.

”Pur și simplu n-am mai fost în vederile lor. Asta a fost toată chestia. Nimeni nu m-a chemat. Ce să fac, să rămân?! Plus că mi s-a terminat contractul la 30 iunie și nu mi-a propus nimeni prelungirea.

Nu mă interesează dacă mai am bani de luat de la Dinamo. Și așa aveam unul dintre cele mai mici contracte de acolo.

(n.r. Te doare că s-a ajuns în situația asta?) Mmm… Eu trebuie în primul rând să-mi văd de drumul meu, înaintea altor lucruri. M-am sfătuit cu familia și tata m-a convins să merg la Voluntari.

Am semnat cu FC Voluntari pe doi ani. Momentan mă voi antrena cu echipa a doua, dar sper să merg la prima echipă și să debutez în prima ligă.

Eu îmi doresc mai întâi să mă antrenez cu echipa mare și să debutez cu ei în Liga 1. Cred că pot să debutez chiar în acest an. Dacă voi munci mult și voi fi determinat. Dacă o să aibă și ei ochi pentru mine, desigur că m-aș întoarce. Dinamo e clubul unde am crescut și unde am trăit toată viața

Cea mai frumoasă amintire o am cu suporterii care m-au susținut când am debutat la Dinamo în amicalul cu Dinamo Kiev.

Am un singur mesaj pentru suporterii lui Dinamo: Să fie uniți și să continue să susțină echipa indiferent ce se va întâmpla”, Cătălin Hîldan Jr., pentru fanatik.ro.

Fiul lui Cristi Hîldan a refuzat să vorbească foarte multe despre situația din acest moment a lui Dinamo: ”Am trăit pe viu retrogradarea lui Dinamo și sincer a fost foarte dureros. Nu credeam că se poate întâmpla vreodată asta. Sunt mulți vinovați pentru care s-a ajuns în situația asta.

Nu vreau să comentez foarte mult despre situația de la Dinamo. Chiar nu știu dacă au șanse să promoveze. Depinde doar de jucători când va reuși Dinamo să revină în Liga 1”, a spus Hîldan jr.

Cătălin Hîldan Jr. a fost la un pas să se lase de fotbal: ”Problema mea de sănătate a fost acum un an și într-adevăr m-am gândit să renunț definitiv la fotbal. Acum sunt sănătos și mă simt foarte bine din punct de vedere fizic”.

Au trecut peste 21 de ani de când Cătălin Hîldan, idolul suflării dinamoviste, a părăsit această lume, în timpul unui meci de pregătire. Din prima zi în care a călcat pe un teren de fotbal, nepotul său Cătălin jr a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, însă după retrogradarea echipei în Liga 2, tânărul fundaș central a părăsit gruparea din Ștefan cel Mare.

Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan, în vârstă de 24 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul unui amical susținut de Dinamo la Oltenița și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

CITESTE SI:

Cătălin Hîldan Jr. a plecat din Ștefan cel Mare și a fost prezentat la noua sa echipă

Video I Ovidiu Burcă dă milităria jos din pod: ”Lucrul acesta aș vrea să se termine”

Dinamo debutează în Liga 2. Unde se va juca meciul din prima etapă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s